Fashionturk Çamaşır Market


haznedar

Telefon1: 2125538005

Telefon2:

Fax: 2125073794

Web: www.fashionturk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Firma Hakkında Detaylı Bilgi
FashionTURK, Türkiye Modasını İnternet Mağazacılığına taşımayı hedefleyen genç ve dinamik bir yapıdır. FashionTURK, içerdiği ürün kategorilerinde uzmanlığı ile yıllardır hizmet veren Aydoğan Çeyiz mağazalar grubunun internet ortamındaki Online Satış Mağazasıdır.
FashionTURK , tanıtımını ve satışını yaptığı yaptığı tüm ürünlerin yetkili satıcısıdır. FashionTURK\' da satışa sunulan tüm ürünler üretici veya ithalatçı firmaların garantisi altındadır.
FashionTURK.com\' un sloganı Türkiye\' nin Modası , hedefleri ise internet mağazacılığında bir çok ürün grubunda en iyi hizmeti vererek modayı kullanıcılarına ilk olarak sunmak, yavaş ve emin adımlarla büyümektir.
FashionTURK, yoğun iş temposundan alışverişe vakit ayıramayanlar için gözde bir alışveriş merkezi olmaya aday.
FashionTURK\' da yer alan ürünlerin seçiminde kalite ve marka güvenilirliği en önemli kriterdir. Bunun en büyük göstergesi, satışa sunduğu markaların Türkiye\' de tanınmış markalar oluşunun yanında bir çoğunun dünya pazarlarına ihracat yapan markalar oluşudur.
Giyim ve aksesuarların sunumunda kullanılan interaktif zoom özelliği sayesinde, ürünleri en ince detayına kadar incelemeniz mümkün.
FashionTURK sevdiklerine hediye alıp göndermek isteyenler için de önemli bir adres. Satın alınan ürünler istek halinde Hediye Paket Servisi tarafından hazırlanarak istenilen adrese de teslim edilebiliyor.
FashionTURK üyelerini yeni ürünler, özel günler, kampanyalar ve indirimler konusunda düzenli olarak gönderdiği elektronik bültenlerle bilgilendiriyor.
FashionTURK giyim, aksesuar ve kozmetik ürünleriyle sizleri bekliyor


Ürün ve Hizmetler


#sütyen #erotika #gecelik #sabahlık #çamaşır


Benzer Firmalar