DİNÇ MAKİNE


FEVZİPAŞA MAH.2 SOK.N0:108

Telefon1: 4288058

Telefon2:

Fax: 4288857

Web: www.dincmekanik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Klima Havalandırma ve Tesisat Taahhütleri
Merkezi ısıtma ve soğutma sistemleri uygulamaları, Merkezi havalandırma ve egzost uygulamaları. Elektronik, yangın, boru ve sıhhi tesisat uygulamaları. Çok katlı binalar ve Fabrikalar için özel üretim kanallar ile kurumlara izolasyon işlemlerin yapılması. Nemlendirme, nem alma, hava temizleme için filtreler kullanılarak hijyenik ortamlara özel havalandırma sistemlerinin kurulması. Tesisatlarda kullanılan malzeme aksesuarların imalatı ve temin edilmesi, montajı ve teknik desteğinin verilmesi.
Klima Montaj ve Bakımları.
Split tip klimalar, paket tip klimalar, Chiller grupları, fan coiller ve Klima santrallerinin kurulması ve bakımı, Soğuk hava tesisleri, hava kurutucular, laboratuvar iklimlendirme sistemleri ve nem alıcıları montaj ve kurulumu, son kullanıcıya teknik bilgilerinin ve eğitiminin verilmesi. Endüstriyel, ticari veya bireysel amaçlı iklimlendirme sistemlerinin bakımı. Sistemdeki mekanik aksamın koruyucu kimyasallarla desteklenmesi sağlanmaktadır.
Makina ve enerjinin efektif kullanımını sağlamak amacıyla ölçümler yapmak, araştırmalarda bulunmak, kapasite tayini, ön etüd raporlarının yapılması, nihai cihaz seçimleri gibi işe başlamadan önce proje için teknik danışmanlık hizmetleri vermek. Periyodik bakım anlaşmaları yapmak
menfez difüzör panjur aspiratör vb. çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz


Ürün ve Hizmetler


#mekanik tesisat #havalandırma #klima #menfez #panjur


Benzer Firmalar