Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İZMİR Metal ve Yan Sanayi » Neka Çelik Konstrüksiyon Metal İşleri İnş.Tekstil San.veTic.Ltd.Şti.

Neka Çelik Konstrüksiyon Metal İşleri İnş.Tekstil San.veTic.Ltd.Şti.


Torbalı Mezarlık Yolu Cd.Sarbek Toplu İşyeri Koop. 3028 Sk. No:3 Torbalı/İZMİR

Telefon1: +90 232 853 31 80

Telefon2:

Fax: +90 232 853 10 56

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:5 | Memur:20 | İşçi:175
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Bulgaristan

Neka Çelik Konstrüksiyon Metal İşleri İnş.San.Tic.Ltd.Şti., 1978 yılında kurucumuz Sayın Necati KARAGÖZ önderliğinde NECATİ KARAGÖZ Şti. olarak endüstri sektöründeki hayatına başlamış ve çeşitli teknolojik endüstri tesislerinin kurulumunda, imalat ve montaj aşamalarında görev almıştır.


O yıllardan bu zamana kadar kazanmış olduğu teknik bilgi ve deneyim ile sektöründe saygın bir konuma ulaşmış, zamanın da verdiği tecrübelerden de faydalanarak ,profesyonel ve ciddi iş politikasıyla kaliteli işçilik ve zamanında teslim prensiplerini benimseyerek girmiş olduğu projelerden başarıyla çıkmıştır.


Firmamız ilk olarak SUNGURLAR ISI SAN.A.Ş.’nin müteahhitliğinde alt yüklenici olarak yardımcı kazanların fueloil tanklarının imalat ve montaj işlerinde görev almış ve o günden bugüne çeşitli tank, baca, çelik konstrüksiyon, hava, sıcak ve soğuk su, yağ, buhar boru hatlarının dağıtım ve pompa istasyonları da dahil olmak üzere imalat - montaj, fan montajları, boya ve diğer muhtelif işleri, çeşitli liman vinçleri montajı, tavan vinçleri montajları gibi makine ekipmanları imalatı montajı, çelik sahne kurulumları makaslı çelik çatı ve tonoz montajları projelerinde yer almış ve başarıyla tamamlamıştır.


Necati KARAGÖZ ŞTİ. 2004 yılının mayıs ayında oluşumunu tamamlayarak NEKA ÇELİK KONSTRÜKSİYON METAL İŞLERİ İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. adını almış ve kurumsal bir şekilde profesyonel işgücü ve kadrosuyla sektöründe kaliteli hizmet sunan tecrübeli iş disiplini ve prensiplerinden ödün vermeyen bir firma olarak faaliyetlerine devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Neka Çelik Konstrüksiyon Metal İşleri İnş.San.Tic.Ltd.Şti., 1978 yılında kurucumuz Sayın Necati KARAGÖZ önderliğinde NECATİ KARAGÖZ Şti. olarak endüstri sektöründeki hayatına başlamış ve çeşitli teknolojik endüstri tesislerinin kurulumunda, imalat ve

#inşaat #çelik konstrüksiyon #metal işleri #makine sanayi #


Benzer Firmalar