Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » İZOTERM İZOLASYON POLİÜRETAN İNŞAAT VE MAKİNA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

İZOTERM İZOLASYON POLİÜRETAN İNŞAAT VE MAKİNA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


Karanfilköy Papatya Sokak No:251 Levent Beşiktaş

Telefon1: 0212 351 42 20

Telefon2:

Fax: 0212 351 01 57

Web: www.izotermltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



SES YALITIMI ve AKUSTİK DÜZENLEME

Çağımızda insan konforunu ve sağlığını bozan en önemli çevre kirliliği unsurlarından biriside gürültüdür. Gürültü yaşadığımız ortamlarda düzensiz ve istem dışı olarak oluşan insana rahatsızlık veren insan kulağının algılayabildiği seslerdir. Yaşadığımız binalarda dış ortam, alt, üst kat ve bölme duvarlarından atık su tesisatlarından gelen sesler yaşam konforunu etkilemektedir. Endüstriyel tesislerde ısı yalıtımı ile birlikte ses yalıtımı uygulaması yapılması gereken kaçınılmaz bir zorunluluktur. Konutlarda inşaat aşamasında yapılmamış olan ses yalıtım uygulamaları daha sonradan yapıldığı taktirde pahalı ve genellikle yetersiz olmaktadır. Ses yalıtım malzemeleri cam yünü, taşyünü gibi lifli malzemeler elastomerik köpük ve akustik uygulamalarda kullanılan süngerlerdir.


SU YALITIMI

Yapıların uzun süreli konforlu yaşam sürdürülebilir ve dayanıklı alanlar olabilmesi için bünyesini oluşturan beton, demir ve diğer yardımcı donatıların korozyonuna sebep olarak ömrünü kısaltan en büyük etkenlerden biri olan suyun yapıya nüfuz etmemesi sağlanmalıdır.
Yapıların projelendirilmesi aşamasında su yalıtımı uygulanması göz önünde tutularak maliyetleri hesap edilmelidir. İnşaatları esnasında su yalıtım uygulaması yapılmamış binaların daha sonradan yapılan su yalıtım uygulamaları çoğunlukla verimsiz ve en az iki kat pahalıya mal olmaktadır. Su yalıtım malzemeleri Polimer bitümlü su geçirmez örtü, Likit membran , Çift ve Tek kompenentli malzemeler ile buna benzer çeşitli su geçirmez örtü ve kaplamalardan oluşmaktadır.


CAM KÖPÜĞÜ ( CELLULAR GLASS ) İZOLASYON UYGULAMASI

Petrokimya Kimya Oksijen LNG gibi tesislerin -200 °C de çalışan soğuk izolasyon gerektiren hatlarının yalıtımında uygulanan en ideal yöntemdir. Yüzey uygulamalarında plaka, boru yalıtım uygulamalarında ise her çapta ve standart izolasyon kalınlıklarında üretilen iki parçadan oluşan cam köpüğü özel yapıştırıcısı ile yapıştırılarak paslanmaz çemberler ile monte edilir. Monte edilen cam köpüğünün üzeri özel mas tikler ve yardımcı malzemeler ile kaplanarak buhar bariyeri sağlanır. En son işlem olarak dış kaplama materyali uygulanarak izolasyon bitirilir.



PIR, PUF, PUR KABUK İZOLASYON UYGULAMASI


Petrokimya Kimya Oksijen LNG gibi tesislerin soğuk izolasyon gerektiren sistemlerinin yalıtımında kullanılır. Çapa ve izolasyon kalınlığına göre iki parçadan üretilen malzemeden uygulama yerine göre uygun yoğunluk seçilir. İzolasyon malzemesi özel yapıştırıcısı ile yapıştırılarak üzeri buhar önleyici ile kaplanır. Dış etkenlerden korumak için kaplama materyali uygulanarak izolasyon bitirilir.

CAM YÜNÜ ( Glass Fiber )

Silis kumunun ergitilerek lifli hale getirilmesinden oluşur. Kullanım şekli ve yerine göre çeşitli yoğunluklarda Boru, Şilte, Levha olarak üretilmektedir.


Isı iletkenlik değeri λ = 0,040 w/mK dır. (TS825)
Su buharı difüzyon direnci µ = 542 µgm/Nh
Lifleri bağlayıcı özelliği olan bakalit ile imal edildiği


Ürün ve Hizmetler


# # # # #