MAYRA YAPI MALZEMELERİ


RÜZGARLI SOK. ESER İŞ HANI 14/80

Telefon1: 324 39 69

Telefon2: 324 39 79

Fax: 324 39 59

Web: www.mayrainsaat.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mayra Yapı Malzemeleri 2005 yılında kurulmuş olup Ankara\' nın inşaat malzemeleri satışının gözbebeği olan Ulus - Rüzgarlı Sokak\' ta 2 yıldır başarı ile hizmet vermektedir.

Geniş ürün yelpazesi ve bayilik ağına sahip olan firmamız, uygun fiyatlarının yanısıra, satış ve satış sonrası hizmet sürecinde de daima en iyiyi sunmayı ilke edinmiştir. Amacımız kaliteli ürünlerle, kaliteli hizmeti bir arada sunabilmektir. Daima en iyi kalite, müşteri memnuniyeti ve rekabetçi düşük fiyatlar...


Satışını yaptığımız bayiliklerimiz ;

İnşaat malzemeleri sektörünün öncü kuruluşlarının bayiliğini üstlenen firmamız, başta VitrA, Artema, ECA, Kale Grubu, Kütahya Seramik, Çanakçılar, Orka, RocaKale, Koza, Petek, Panelduş ve Panelküvet olmak üzere diğer üstün nitelikli, kaliteli ve sertifikalı ürünlerin tamamını bünyesinde bulundurmaktadır.



Önce müşteri memnuniyeti ;

Uygun fiyat ve dürüst çalışmayı kendine ilke edinmiş olan firmamız, sorun ve taleplerinize en kolay, en doğru ve hızlı çözümler üreterek satış ve satış sonrası hizmette de sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde çalışmaktadır.




Amacımız, aynı zamanda dostlarımız olarak kabul ettiğimiz siz değerli müşterilerimize en iyi kalite ve hizmeti sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler


#VİTRA-ARTEMA #PANELDUŞ #KÜTAHYA #ORKA #ÇANAKÇILAR


Benzer Firmalar