BARON BİLGİSAYAR


vatan cad.no:48\\1 çağlayan istanbul

Telefon1: 0212 230 15 58

Telefon2: 0212 2323985

Fax: 0212 2464990

Web: www.baronbilgisayar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

notebook, pc,oem,cpu,harddisk,printer,tamir,montaj,teknik servis,bakım anlaşması,onarım,anakart,mainboard,kasa,işletim sistemi,ram,monitör,lcd,tft,xerox,hp,sony,toshıba,

İçerisinde bulunduğumuz teknoloji çağının iş ve sosyal hayatımıza sağlamış olduğu kolaylık ve rahatlığın yanı sıra her teknolojinin içerisinde oluşması doğal olan sorunları da beraberinde getirdiği kaçınılmaz bir gerçektir. Bu bağlamda iş ve sosyal hayatımızda oldukça büyük bir rol üstlenen bilgisayar sistem ve donanım parçalarının mutlak ve sürekli olarak bakım, arıza durumunda ise teknik müdahaleye ihtiyaç duymaktadır.

Bu anlamda bizler BARON BİLGİSAYAR olarak ihtiyaç halinde gerekli olabilecek her türlü arıza tespit, onarım ve teknik destek hizmetlerimiz ile siz değerli müşterilerimizin hizmetine açık ve hazır durumda bulunmaktayız. Sizlere sunabileceğimiz hizmet alternatifleri içerisinde aylık periyodik bakım anlaşması seçeneğimiz hakkında biraz bilgi vermek isteriz; Aylık Periyodik Bakım anlaşması nedir ? Her ayın belirlenen bir iş gününde şirket bünyesinde bulunan bütün bilgisayar sistemlerinin yapılması gerekli olan bakımlarının yerinde yapılması için sağlanan ve süresi 12 ay olan anlaşmadır.

Aylık Periyodik Bakım Anlaşmasının İşlevi Nedir ? Her ayın belirlenen bir iş gününde BARON BİLGİSAYAR aylık periyodlarla, aşağıda belirtilen hizmetleri bakım anlaşmasındaki sistem ünitelerine uygular.Yapılacak işler arasında;

1) Sistem ünitesi iç temizliği yapılır,
2) Virüs,Spy (Casus Yazılım vb..) testleri yapılır, mevcut imkanlar dahilinde temizlenir,
3) İşletim sistemlerinin durumu kontrol edilir ve genel bakım(regkey,system32 vb..) yapılır,
4) Ayrıca mesai saatleri içerisinde sınırsız danışmanlık desteği verilir.

Arıza Durumlarında İse;

Müşterinin arıza durumunda çağrısı üzerine BARON BİLGİSAYAR teknik servisi sözleşmede belirtilen anlaşmaya varılmış bakım türü kapsamında teknik destek hizmetini sağlar. Cihaz arızası durumunda, cihaz (gerekiyor ise BARON BİLGİSAYAR servisine getirilerek) testler ile saptanmış arızalı parça veya parçalar değiştirilerek veya onarılarak çalışır hale getirilir.

Çalışma günlerinde saat 12.00’a kadar yapılacak müşteri çağrılarında BARON BİLGİSAYAR teknik servisi 5 iş saati içinde uzman göndererek arızaya müdahale edecektir. 12 iş saati içinde sistemi çalışır hale getirecektir. Belirtilen süreler müşterinin BARON BİLGİSAYAR teknik servis bakım merkezine 10 km veya daha yakın bulunması durumunda geçerlidir. Daha uzak yerlerdeki sistemlere verilecek hizmetlerde ulaşım için geçecek sürenin belirtilen sürelere eklenmesi gereklidir.

Aylık Periyodik Bakım Anlaşmasının Ücreti Nedir;

Şirket bünyesinde bulunan 5 adet PC Bilgisayara kadar olan ücret: 125.- YTL
Şirket bünyesinde bulunan 10 adet PC Bilgisayara kadar olan ücret: 200.- YTL
Şirket bünyesinde bulunan 10 adet üzeri PC Bilgisayara kadar olan ücret: Teklif Alınız.

- Teklif edilen tüm fiyatlarda KDV hariç olup aylık olarak düzenlenmiştir.
- Ödemeler aylık olarak


Ürün ve Hizmetler


#teknik servis hizmetleri #şirketlerle bakım anlaşması #pc,notebook,printer tamiri #oem satış,destek,onarım, #


Benzer Firmalar