Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » KIRŞEHİR İthalat, ihracat » SiNDEL İthalat İhracat & Ticaret Ltd. Şti.

SiNDEL İthalat İhracat & Ticaret Ltd. Şti.


Aşıkpaşa Mah. Lise Cad. Beyaz Gül Apt. No: 2/4

Telefon1: +90 (0) 386 213 69 58

Telefon2:

Fax: +90 (0) 386 213 33 71

Web: www.sindel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Danimarka, İspanya, Almanya, Almanya, Rusya, Hindistan, Çin, Brezilya, Azerbaycan

SiNDEL İthalat İhracat ve Ticaret Ltd. Şti.

SiNDEL 2007 Yılında 50 yılı aşkın bir süredir üretilen dünyaca ünlü İspanya mamulü MACROZA Kanal açma makinelerinin Türkiye ve K.K.T.C. Distribütörlüğünü almıştır.

İlkemiz %100 müşteri memnuniyetidir ve ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. MACROZA Kanal açma makinelerimiz TÜV Rheinland-Almanya�an onaylı TÜV, GS, iSO 9001 ACCM ve CE belgeleri bulunmaktadır.


Vizyon

Toplam Kalite Yönetimi felsefesi ile Türk Sanayisi�deki öncü konumunu, kapasitesini de arttırarak devam ettirmek, müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ve dünyanın öncü üreticileri arasında yer almaktır.

Misyon

Kaynaklarımızı etkin kullanarak, çevreye duyarlı, rekabet edebilir kalitede, en az maliyetle en fazla ve satılabilir üretim yapan, yenilik ve gelişmelere açık, ülke ekonomisine katkıda bulunan bir dünya şirketi olmaktır.

Kalite Politikası

Bütün faaliyetlerimizi müşterilerimizin memnuniyeti için yoğunlaştırmak, Müşterilerimize sağladığımız ürünlerin ve hizmetlerin kalitesini sürekli olarak geliştirmek ve böylece müşterilerimizin beklentilerini karşılamak, Uluslararası mevzuat ve standartlara uygun ürün üretmek, Personelimizin sürekli eğitim ve bilinçlendirilmesini sağlayarak ekip halinde çalışmak ve Kalite yönetim sistemimizi sürekli iyileştirmek.

www.sindel.com.tr


Ürün ve Hizmetler


MACROZA M-90 ve SC-100 Profesyonel Kanal Açma Makineleri
Profesyonel Makine, Profesyonel İş! MACROZA M-90 & SC-100 Profesyonel Kanal Açma Makineleri İle Zaman, Malzeme ve İşçilikten %80 Tasarruf Edin! BUGÜNE KADAR BiLDiĞiNiZ BÜTÜN MAKiNELERi UNUTUN! MACROZA M-90 ve SC-100 kanal açma makineleri kanalın içini de boşaltarak açmaktadır. Bu yüzden ayrıca çekiçle veya murçla kanalın içini boşaltmanıza gerek kalmamaktadır. Çekiç ve murçla açılan kanallarda çalışma esnasında kırılan, dökülen ve zaman kaybını hesap ettiniz mi? MACROZA Kanal açma mak
İspanya Mamulü MACROZA Kanal Açma Makinelerinin Türkiye ve K.K.T.C. Distribütörlüğünü yapmaktadır.

#Elektriknalı Aç Kama Makinesi #Kanal Açma Makinası #SıNDEL, M-90 #SİNDEL, SC-100 #SiNDEL, MACROZA, MACROZA Fiyat


Benzer Firmalar