STFA HARİTA A.Ş.


Yeşil Vadi Sokak No:1 Kat:10

Telefon1: 0216 578 95 60

Telefon2:

Fax: 0216 578 95 61

Web: www.stfa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1977
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sezai Türkeş Feyzi Akkaya Holding’inin kuruluşu 1930’lu yıllara kadar uzanmaktadır. Grup çeşitli mühendislik ihtisas dallarına ait firmalardan oluşmaktadır. STFA Holding A.Ş Türkiye sınırları içindeki faaliyetlerinin yanısıra, 1971 yılından itibaren yurt dışında da önemli yatırımlar gerçekleştirmiştir. Özellikle Libya, Suudi Arabistan, Pakistan, Tunus ve İran’da birçok projeyi başarı ile tamamlamıştır. STFA Harita A.Ş Sezai Türkeş, Feyzi Akkaya Holding’ine bağlı bir Anonim Şirkettir.

İnşaat sektöründe ihtiyaç duyulan harita ve ölçme hizmetleri, önceleri STFA İnşaat A.Ş bünyesinde oluşturulan değişik birimler tarafından yürütülürken, teknolojik gelişmeler ve faaliyet alanlarının genişlemesi sonucu 1977 yılında haritacılık alanında bir ihtisas şirketi kurulması kararlaştırılmıştır. Bunun sonucu olarak 1977 yılında kurulan STFA Harita A.Ş önceleri sadece harita yapımı ve jeodezik ölçümler olarak hizmet verirken, daha sonraları fotogrametrik yöntemle harita yapımı, batimetrik ve oşinografik ölçüm hizmetleri imar uygulamaları ve nihayet çok yönlü bir çalışmaya ihtiyaç gösteren “Arazi Toplulaştırma” hizmetlerini de ilgi alanı içersine alarak bugünkü standartta ulaşmıştır. STFA Harita A.Ş grup içine hizmet vermenin yanısıra haritacılık alanındaki bilgi birikimi, uyguladığı çağdaş teknoloji, kalite ve deneyimli personeli ile uluslar arası firmalarla rekabet edecek düzeye ulaşmıştır.

STFA Harita A.Ş. kuruluşundan bugüne kadar yurtdışında özellikle Libya, Suudi Arabistan ve İran’da çeşitli projeleri yükümlenerek başarıyla tamamlamıştır. Yurtiçinde ise İller Bankası, Belediyeler, DSİ, Karayolları Genel Müdürlüğü, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Botaş,Tümaş, İGDAŞ, TJK gibi çeşitli kuruluşlara hizmet vermiştir.


Ürün ve Hizmetler


#harita #mühendislik #inşaat #topoğrafya #ölçüm


Benzer Firmalar