Anasayfa » Mefruşat » Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA Mefruşat » TUTKUNLAR METAL AHŞAP MOBİLYA

TUTKUNLAR METAL AHŞAP MOBİLYA


DEMİRHENDEK CAD.NO:176 SİTELER

Telefon1: 0312 3487017

Telefon2: 0312 3486230

Fax: 0312 3516229

Web: www.tutkunlar.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:60 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


1972 yılında Ankara\'da kurulan, TUTKUNLAR Metal Mobilya Ltd. Şti. profesyonel kadrosu. Kaliteli üretimi, sürekli yenilenen ergonomik ve estetik tasarım ürünleriyle kuzeyden - güneye, doğudan - batıya; Türkiye genelinde yayılmış 320 adet bayisiyle günümüzde sektöründe en önemli kuruluşlardan biri olarak büyümeye devam etmektedir
.En kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlarla, hızlı ve güvenilir teslimat hizmetini, satış sonrası servisiyle birlikte veren firmamız karşılıklı güvene dayalı müşteri ilişkileri ve koşulsuz müşteri memnuniyetini, ana ilke kabul edildiği, hızlı iş sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap verecek yapılanma biçimiyle, size en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır.
TUTKUNLAR ürün yelpazesinde; TSE ve kalite uygunluk belgeleri dahilinde, werzalit grup, metal eşya, metal ve ahşap ayaklı masa ve sandalye, lamine ve ahşap büro mobilyaları, workstation (açık ofis) sistemleri, büro koltukları, cubicle sistem, konferans ve sinema koltuklar, genç odası, plastik bahçe mobilyaları bulunmaktadır.

Şirket olarak tüm ürünlerimiz; ofisler; bürolar; hastaneler, okullar, oteller için aradığınız her şeyi ve en önemlisi 30 yıllık pazarlama tecrübesiyle güvenilir bir firmanın verdiği hizmetleri TUTKUNLAR\'a özgü kalitesiyle vermektedir. Bu yüzden kamu kuruluşları, hastaneler, üniversiteler ve özel sektör firmaları; güvenilir ve uzman kadrosu, iş ilişkilerinde ciddi ve saygın tutumu, her zaman müşterilerinin çıkarlarını ön planda tutan temel ilkesi ve modern yönetim anlayışıyla TUTKUNLAR\'ı tercih etmektedir.

TUTKUNLAR; ürün koleksiyonunu Türkiye ve dünyada, sektöründe oluşan gelişim ve değişimlere göre sürekli yenilenmektedir. Kaliteden taviz vermemek için üretiminde kullandığı bütün hammadde ve yardımcı malzemeleri konusunda en iyi ve en büyük firmalardan temin etmektedir. Seri üretiminin yanında, özel proje uygulamalarında da; üretimde kullandığı yeni ve yüksek teknolojiye sahip makinelerle, tecrübeli mühendis ve teknisyenlerle ve kalifiye personelle gerçekleştirilmektedir.

TUTKUNLAR için; müşteri memnuniyeti ve güveni, takım çalışması, liderlik, yenilikçilik sürekli gelişim ve öğrenmeyi esas almak öncelikli prensiptir.
Ve bu prensipleriyle birlikte hızla büyümeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


#MASA,SANDALYE #METAL,AHŞAP #WERZALİT,BÜRO #TEFRİŞAT,LAMİNE #KONFERANS KOLTUK


Benzer Firmalar