TEKNOSTAND


KEMALPAŞA MH. 7105 SK. NO:5 PINARBAŞI

Telefon1: 0232 478 66 01

Telefon2:

Fax: 0232 478 66 05

Web: www.teknostand.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DİJİTAL BASKI – iç mekan kalitesinde dış mekan (tam solvent) dijital baskı makinesinde baskı

TEŞHİR STANDI-Ürüne yönelik istenilen ölçülerde stand tasarımı ( yağ standı - akü standı – çerez standı – güneş yağı standı – şeker,pil,müzik sistemleri,şarap vs.)

HAZIR STAND -baskılı Roll Banner, X Banner,Broşürlük, ÖrümcekStand

TABELA-TOTEM yaratıcı modellerde digital baskı germeli sac demir alüminyum kabartma harfli totem ve tabela çalışması. Kurumsal kimliğe uygun Türkiye geneli (ışıklı-ışıksız) tabela tasarım ve uygulama.

ARAÇ GİYDİRME- Tek parça veya Parçalı Türkiye geneli araç giydirme

FUAR STANDI- firma ile ortak yürütülen çalışma sonucunda ürünü en iyi şekilde teşhir etmeyi sağlayan ve standa başlamadan önce 3 BOYUTLU gerçeğiyle birebir
Çalışma yapılıp, bu stand ister demonte ister sabit şekilde firmamızca tasarım uygulama ulaşım kurulum söküm dahil hepsi kendi bünyesinde yapılmaktadır.

Referanslarımız için lütfen ziyaret edin. www.teknostand.com.tr
Bilgi için: tasarim@teknostand.com.tr


Ürün ve Hizmetler


örümcek stand
Örümcek stand Furlarda, sergilerde,konferanslarda ve benzeri aktivitelerde hem stand hem de ürümlerinizi sergilemek amacıyla kullanabileceğiniz kolay ve çabuk kurulabilen bir üründür. farklı ebetlarıyla size uygun yerleşim alternatifleri sağlar. 3x3 modelin çanta dahil toplam ağırlığı 32 kg. konstrüksiyon ağırlığı 5,5kg dir. 3x4 modelin çanta ağırlığı 38 kg, konstrüksiyon ağırlığı 7 kg dir. isterseniz iç bükey isterseniz dış bükey olarak kullanabilirsiniz.geniş paneller orta kısımlar

#reklam #stand #digital baskı #araç giydirme #grafik tasarım


Benzer Firmalar