Ulusal Akademi ve Eğitim Hizmetleri


Kısıklı Cd. Ulusal Plz. 29/B Altunizade

Telefon1: 0216 444 0 319

Telefon2:

Fax: 0216 651 94 49

Web: www.ulusalakademi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ulusal Akademi ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti., T.C. MEB bünyesinde bir özel eğitim kurumu olup, Güzellik Uzmanlığı ve Satış Bilimleri dallarında eleman yetiştirmek üzere İstanbul’da faaliyetini sürdürmektedir. Ulusal Akademi, Türkiye’de çok uluslu 10 ayrı markanın temsilciliğini ve distribütörlüğünü yapan Ulusal Satış ve Dağıtım Hizmetleri AŞ’nin bir iştirakidir.

Kurs binamız Kısıklı Cad. 29B, Altunizade, İstanbul adresinde bulunmaktadır. Kurumumuz 3,000 m2’lik modern bir altyapıya sahip tesislerinde, kursiyerlerine rahat, sağlıklı ve hijyen standartlarına uygun bir ortamda, en çağdaş şekilde, eğitim imkânı sunmaktadır. Kursumuz, yılda 1,500 öğrenciyi eğitebilecek kapasitededir.

Eğitim faaliyetlerimizden biri olan Güzellik Uzmanı yetiştirme konusunda, bu alanda uzman bir İngiliz şirketi olan Platinum Academy’nin lisansı ve yöntemleri eğitim sürecimizde kullanılmaktadır. Kursumuzu başarı ile bitiren kursiyerlerimize, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya ek olarak, İngiliz Platinum Academy Sertifikası ve Güzellik Uzmanlığı konusunda tüm Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olan, Uluslararası Sağlık ve Güzellik Konseyi (IHBC-International Health and Beauty Council)’nin de içinde bulunduğu İngiliz Mesleki Sertifika Onay Kurumu VTCT’nin diploması verilecektir.

Güzellik Uzmanlığı konusundaki programlarımızla, bir mesleki eğitim alarak, iş hayatına atılmak veya bu konuda yeni deneyimler kazanmak isteyen her yaştan hanımları ve özel sektörde kendini geliştirmek isteyen profesyonelleri hedefliyoruz.Diğer eğitim alanımız olan Satış Bilimleri konusunda da, 49 yıldır eğitim sektöründe başarısını kanıtlamış ve dünyanın çeşitli ülkelerinde ofisleri olan Amerikan Max Sacks International’ın lisansı ile Satış Eğitimlerimiz verilmektedir.

Satış Bilimleri konusunda, lise veya üniversite mezunu olup, bu alanında kariyer yapmak isteyen kişileri hedeflemekteyiz.

Ayrıca, eğitim verdiğimiz her iki alanda da, yeni ve mevcut elemanlarını eğitmeyi düşünen, çeşitli sektörlerdeki kuruluşlara da hizmetlerimizi sunmaktayız.

Bir ilke imza atarak, Güzellik Uzmanı yetiştirme konusunda, Ülkemizde uluslararası bir lisansa sahip olan ilk eğitim kurumuyuz. Satış Bilimleri konusunda ise, bir sertifika programı çerçevesinde, uzun dönemli satış eğitimi veren ilk eğitim kurumu yine Ulusal Akademi’dir.


Ürün ve Hizmetler


#Mesleki Eğitim Kozmetik #Satış Dağıtım #Uluslararası sağlık #güzellik kurs #


Benzer Firmalar