Helin Tekstil


Mehmet akif mah. vakıf cad. no:3

Telefon1: 03442366619

Telefon2:

Fax: 03442366619

Web: www.helintekstil.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:26 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:22
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İplik bir tekstil firmasının kalitesini belirten en önemli unsurdur.Boya tutuşundan firesine ,tuşesin den, parlaklığına kadar en önemli ilk adımdır Helin Tekstil de bunu ilke edinerek
Olmak üzere iplik kalitesi yanına uygun fiyat politikasını da katarak satışını müşteri memnuniyeti doğrultusunda sürdürmektedir.
Kumaş cinsleri olmak üzere İstekleriniz doğrultusunda yerine getirerek Firmaların talep ettiği ürün kriterlerine uygun olarak çalışmalarımızı ve numunelerimizi hazırlayıp sunmaktayız.
,Helin Tekstil kendi Bünyesinde
Kesim ,Baskı ,Nakış Dikim Ütü Paket olarak finişli;
Firmaların arz talep ettikleri ürünleri belirledikleri ölçü tablolarına göre istedikleri modeller doğrultusunda kalıpları çıkartılarak kumaşları hatasız ve pürüzsüz olarak kesilip, meto lama işlemleri yapılan kumaşın dikiş ünitesine sevki sağlanır.
Makinelere kumaşın bire bir renklerinde 1.kalite dikiş iplikleri takılar kumaşın cinsine göre makine dişli ayarları yapılarak makine iğneleri dikilecek kumaşın cinsine göre değiştirilir(9 - 16 no ) gibi dikim esnasında oto kontrol sistemi ile her ürün özenle geri dönüşüm olmasın diye ısmarlamadan gelen bilinçli kadromuz ellerinde müşterimizin arzu ettiği kalitede şekillenir.


Ürün ve Hizmetler


#promosyon tekstil #konfeksiyon penye #sweet t-shirt #ucuzuretim ucuzimalat #kahramanmarastekstil kahramanmaraştekstil


Benzer Firmalar