Anasayfa » Telefon telekomünikasyon » Telekomünikasyon » ANKARA Telefon telekomünikasyon » EVRENSEL TELEKOM ELEKTRİK ELEKTRONİK İLETİŞİM TİC.LTD.ŞTİ.

EVRENSEL TELEKOM ELEKTRİK ELEKTRONİK İLETİŞİM TİC.LTD.ŞTİ.


SANAYİ CD.DEMİR İŞ HANI 17/31-38

Telefon1: 312-3092747

Telefon2: 312-3092748

Fax: 312-3092711

Web: www.evrenseltelekom.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:LİBYA*IRAK*BAKÜ*AZERBEYCAN

Hakkımızda
Evrensel Telekom , sahip olduğu uzman kadrosuyla, satış öncesi ve satış sonrası destek konularında %100 müşteri memnuniyeti için çalışmakta ve sürekli kendini yenilemektedir. Müşterilerimizin mevcut iletişim altyapı ihtiyaçlarının belirlenmesi ve geleceğe ait iletişim planlamasından başlayıp, satış sonrası destek ve eğitim gibi geniş bir yelpazede servis ve destek hizmetleri verilmektedir.


SATIŞ ÖNCESİ SERVİSLER

Müşteri Gereksinimlerinin Tesbiti
İletişim altyapıları hızla değişmekte, ekonomik ve düşük riskli tümleşik iletişim çözümleri daha çok tercih edilmektedir. İletişim altyapılarındaki bu değişim ve gelişime paralel olarak müşteri ihtiyaçlarının tesbit edilmesi, geleceğe yönelik genişlemelerde esnek ve ölçeklenebilir çözümler oluşturulması ve altyapı yatırımlarının ileriye dönük olmasında önemli rol oynamaktadır.

Danışmanlık
Firmaların, müşterilerine ve tüm dünyaya açılan kapıları olan iletişim sistemlerinin seçimi, kurulumu ve işletilmesi her biri uzmanlık gerektiren önemli konulardır. Evrensel Telekomun uzman kadrosuyla sunduğu danışmanlık hizmetleri ile, iletişim verimliliğinizi artıracak, kurulum maliyetlerinizi ve işletme giderlerinizi optimum düzeyde tutacak iletişim çözümlerine sahip olacaksınız.

SATIŞ SONRASI SERVİSLER

Fiziksel Yerleşim Planlaması
İletişim sistemlerinin problemsiz ve kesintisiz çalışabilmesi için uygun ortam şartlarının hazırlanması gerekmektedir. Muhtemel sistem genişlemelerini de göz önüne alarak yapılan yerleşim planlaması kurulum maliyetini artırıyor gibi görünse de uzun vadede işletme giderlerinizi azaltacak ve kesintisiz iletişimin temelini oluşturacaktır.

Montaj/Montaj Denetimi
Eğitimli teknik personel tarafından yapılan sistem montajı sorunsuz ve kesintisiz iletişimin temellerindendir. Evrensel Telekom sorunsuz iletişimin temellerini kurmanıza yardımcı oluyor.


Satış Sonrası Destek
Evrensel Telekom teknik ekibi ile tüm ürünlerin satış sonrası desteğini (yerinde teknik destek ya da uzak sistem bağlantısı ile) en hızlı ve etkin bir şekilde vermektedir.


7/24 Acil Destek Hattı
%100 müşteri memnuniyeti hedefiyle çalışan Evrensel Telekom , müşterilerinin Acil Teknik Destek ihtiyaçlarını anında cevaplandırmaktadır.

7/24 Acil Destek Hattı:

GSM : +90 (543) 308 79 35 +90 (532)3815757

Email:bilgi@evrenseltelekom.com.tr


EĞİTİM SERVİSLERİ

Kullanıcı ve İşletici Eğitimi
Kurulumu yapılan tüm sistem ve ürünlerin kullanıcı, operatör ve işletici eğitimleri, müşteri yerinde konusunda tecrübeli uzman eğiticiler tarafından verilmektedir


Ürün ve Hizmetler

TELEFON SANTRALLERİ

#SANTRALLER IP #VOIP GÜVENLİK #SANTRAL #SANTRALLER VOIP #TELEFON TELEFONSANTRALLERİ


Benzer Firmalar