ÇAKIR ET


Merkez Mah.İstanbul Cd.No: 46 Bağcılar İstanbul

Telefon1: 0212 462 45 12

Telefon2:

Fax: 0212 4624841

Web: www.cakiret.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çakır et TARİHÇESİ

Dede Celalettin ÇAKIR o zaman Yugoslavya şimdiki Makedonya da yapmakta olduğu mesleği Kasaplık işini Türkiye ye Gelmesi ile 1957 yılında İstanbul Sağmalcılar da Çakırlar Kasabı adı ile devam ettirme kararı alır ve başlar. O dönemlerde İstanbul’da Göçmenlerin yaşadığı Sağmalcılar şimdi Bayrampaşa da Dedemizin memleket tadında tuzlu pastırma yapmaya başlamasıyla Göçmenlerin özlemi giderilmiş ve bu işi yaşadığı sürece devam ettirmiştir.’’(Pastırmalı kuru fasulye harikadır),, Pastırma her ne kadar taklit edilmek istendi ise de başkaları tarafından yapılamamıştır.Daha sonra kasap olarak yetiştirdiği oğlu ve damatları da birer şube açarak şube sayısını dörde çıkarırlar. İlerleme bununla da kalmayıp kendi yanında yetiştirdiği torunlarına da şube açmaya ve gelişmeye devam eder. “Daha iyisini nasıl yapabiliriz?” gibi düşünceleri hayata geçirmeye çalışır. Sonuçta “Yıllardır yapılan satışın yanı sıra Trakya bölgesinin seçkin hayvanlarını direk köylüden alıp Tüketiciye sunmaya başlarlar!”

38 torunu olan dede Celalettin Çakır bu zanaatın inceliklerini çocuklarına ve torunlarına öğretmiştir. Bizler de bu bayrağı çocuklarımıza her platformda eğiterek öğreterek taşımaktayız.

Yapılan her işte olduğu gibi bu konuda da başarı müşteri memnuniyetine önem vermek yani müşteri odaklı olmaktan geçmektedir. Müşterilerle bütünleşme, paylaşma, birlikte olma becerisi gösterilmese idi yaklaşık 50 yıldır bu adı koruyamazdı.

Bugün gelinen noktada; bu markanın geçmişten gelen ve 50 senelik bir kültürün gelişen ve farklılaşan markası olduğu, aynı zamanda dünya teknolojilerini kullanan, makine, ekipman ve alt yapısıyla endüstrileşmesini tamamlamış bir kuruluştur.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #