7 Gün 24 Saat Beyaz Eşya Servisi


SUADİYE

Telefon1: 0216 471 80 95

Telefon2:

Fax: 0216 471 80 96

Web: www.beyazesyaservisim net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ARÇELİK SERVİS KADIKÖY ARÇELİK SERVİS ÜMRANİYE ARÇELİK SERVİS BAKKALKÖY ARÇELİK SERVİSİ ATAŞEHİR ARÇELİK SERVİS KADIKÖY BEKO SERVİS ÜMRANİYE BEKO SERVİS İÇERENKÖY BEKO SERVİS BAKKALKÖY BEKO SERVİS KADIKÖY VESTEL SERVİS ÜMRANİYE VESTEL SERVİS İÇERENKÖY VESTEL SERVİS BOSTANCI ARÇELİK SERVİS BOSTANCI BEKO SERVİS BOSTANCI VESTEL SERVİS MİELE SERVİSİ FRİGİDAİRE SERVİSİ ÜMRANİYE FRİGİDAİRE SERVİSİ KADIKÖY FRİGİDAİRE SERVİSİ ALARKO KLİMA MİSUBİSHİ KLİMA ZEN KLİMA BAYMAK KLİMA

BEYAZ ESYA TAMİR BAKIM ONARIM MONTAJ SERVİSİ

VİZYONUMUZ
TezcanTeknik Servis alanında sunduğumuz hizmetin bilimselliği ve kalitesiyle, ilklerin içinde yer alan lider olmanın yanı sıra her zaman lider kalmayı ilke edinmiş bir kuruluş hizmetidir.

MİSYONUMUZ
Tüm Hizmetlerde, Çağdaş, Güvenilir, Çevreye Duyarlı, Müşteri Haklarına Saygılı, Kaliteli Hizmet Veren, Herşeyden Önce Eğitimi Ön Planda Tutan, Yenilikçi ve Sürekli Kendini Geliştiren Modern servistir.

POLİTİKALARIMIZ
Sürekli Kaliteyi Geliştirme Anlayışını Benimser ve Paylaşır Müşterilerimize En İyi Servis, Bakım, Onarım.Sunarak Müşteri Memnuniyetini Her Şeyin Üzerinde Tutarız. Sunduğumuz Hizmeti Sürekli Geliştiren Yenilikçi ve Lider Bir Modern Kuruluşuz. Giderek Artan Kaliteli Hizmet Anlayışımızın Güvenlik Şemsiyemiz Altındaki Tüm Müşterilerimize Ulaşmasını Sağlarız.

TEZCAN LTD. Teknik Servis
Genel Müdürü
YILDIRIM TEZCAN

7 GÜN 24 SAAT HİZMET
GÜVENLİ CÖZÜM İÇİN PROFESYONEL SERVİS
SINIRSIZ BÖLGE UYGULAMASIYLA
25 YILLIK TECRÜBEMİZLE YILLARCA BERABERİNİZDEYİZ İSTANBUL


Ürün ve Hizmetler


#ARÇELİK SERVİSİ #BEKO SERVİSİ #İNDESİT SERVİSİ #VESTEL SERVİSİ #ARİSTON İNDESİT PHİLCO SERVİSİ


Benzer Firmalar