Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » İÇEL Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Özak Sınai ve Tıbbi Gazlar San. ve Tic. Ltd. Şti.

Özak Sınai ve Tıbbi Gazlar San. ve Tic. Ltd. Şti.


Adana Bulvarı No: 125 - 33470 TARSUS

Telefon1: 03246160036

Telefon2:

Fax: 03246160631

Web: www.ozakgaz.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 1993 yılında sanayi ve sağlık kuruluşlarının ve insanlarımızın gaz ihtiyacını emniyetli bir şekilde, standartlara uygun olarak ve dürüstlükten ödün vermeden makul fiyatlarla karşılamak amacıyla kurulmuştur.

ÖZAK kurulduğu günden bugüne bölgede bu sektörde standartları belirlemiş ve bir çok konuda diğer firmalara öncülük etmiştir.
Satış programımız aşağıdaki gazları kapsamaktadır:

Oksijen
Karbondioksit
Argon
Azot
Asetilen
Helyum
Kuru Hava
Azot Protoksit
Etilen Oksit
Gaz Karışımları
Yüksek Saflıkta Gazlar
Kalibrasyon Gazları
Laboratuvar Gazları
Gıda Gazları

Bunların yanı sıra merkezi gaz dağıtım, tank battaniyeleme sistemleri kuruyor ve tüp, regülatör, vana ve ilgili diğer ekipmanların satışını da yapıyoruz.

Şimdi ise % 100 Türk mühendisi ve sermayesinin ürünü olan AZOT ÜRETECİ\' ni geliştirmiştir. Kısa bir süre için çok özel tanıtım fiyatlarıyla...


Ürün ve Hizmetler


ÖZAK Azot Üreteci
Dünyanın gelişmiş ülkelerinde kullanımı çok yaygın olan yerinde azot üretim sistemleri ülkemizde yok denecek kadar azdır. Bunun en büyük nedeni bu sistemlerin ülkemizde üretilmemesi, yurtdışından gelenlerin de pahalı olması ve yetersiz satış sonrası servis imkânlarından ötürü verimli çalıştırılamamasıdır. ÖZAK Azot Üreteci % 100 Türk mühendisi ve sermayesinin ürünüdür. İki yıllık titiz bir çalışma sonucu geliştirilen sistem, kendini kanıtlamış PSA (Pressure Swing Adsorption - Basınç Salınımlı

#azot üreteci #azot jeneratörü #battaniyeleme #oksijen #karbondioksit


Benzer Firmalar