Keskinmercan İns. San. ve Tic. Ltd. Sti


Meclis Mah. Cemal Gürsel Cad. Yıldırım Sok.No: 44 Sarigazi

Telefon1: 0 216 621 32 92

Telefon2:

Fax: 0 216 621 32 92

Web: www.keskinmercan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 yılında Mercan İnş. Taah. San.Tic.Ltd.Şti olarak hizmet vermeye başlayan şirketimiz Keskin İnş.Tic.Ltd. Şti ortaklığı ile inşaat alt yapı ve nakliyat alanında çalışmalarına yoğunlaşmış ve bu konudaki güvenilirliğini kanıtlamıştır.
2000 yılına kadar bu ortaklık kolektif şirket olarak özel sektörde yap sat inşaatçılığı gibi faaliyetleri ile devam ederken, kurumsallaşma düşünülmüş ve 2007 yılında bu düşünce Keskinmercan İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. kurulması ile gerçekleşmiştir.

Şirket geçmişinin kazandırdığı tecrübe ile kendi alanında birçok konuda uzmanlaşmış, araç parkını genişleterek ekonomideki iyimser havayı da arkasına alarak İgdaş, Türk Telekom, İsfalt, gibi kuruluşların faaliyetlerine iştirak etmiş ve bu ihaleleri gerek alt yüklenici; gerekse ana müteahhit derecesinde idaresine alarak noksansız olarak başarı ile bitirip ilgili kurumlara teslim etmiştir.

Şirketimiz, bu alanlarda çalışmalarını sürdürmekte ve kendini yenileyerek daha büyük iş arayışları içinde olup yeni yatırımlarına devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


#hafriyat #tadilat #boya #dış cephe #izolasyon


Benzer Firmalar