PERA PARK SÜRÜCÜ KURSU


Abide-i Hürriyet Cad. Akman İş Merkezi No:259/3 Kat:2 Şişli

Telefon1: 0212 232 42 35

Telefon2: 0212 232 21 57

Fax: 0212 233 24 90

Web: www.perapark.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:3 | Memur:13 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1991 Yılından bu yana adaylarına Sürücü Belgesi kazandırılması konusunda hizmet veren PERA PARK, özellikle motosiklet ve otomobil eğitiminde uzman kadrosu ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla, Dünya standartlarında eğitim yapmaya ve ‘güvenli sürüş tekniği eğitimi’ni güvenle belgelendirmeye çalışmaktadır.

Tüm araştırma, geliştirme ve gayretlerimiz, sizlerin daha iyi ‘güvenli sürüş tekniği eğitimi’ almanız içindir.

Otomobillerimiz Fiat Palio marka olup, her biri kendi dalında uzman olan eğitmenlerimiz aracılığı ile adaylarımıza özel ders şeklinde bire bir ve akan trafikte eğitim vermekteyiz.

Her biri kendi dalında uzman olan ve İstanbul’un ilk direksiyon eğitmenlerinden oluşan kadromuz, Sürücü Kurslarının henüz kurulmadığı dönemlerden bugüne kadar, vermiş oldukları eğitimler aracılığıyla Sürücü Belgesi edinmiş değerli adaylarımızın takdirlerini de kazanarak, mesleklerini profesyonel olarak icra etmektedirler.

Bunun yanı sıra motosiklet eğitimi veren ender Kurslardan biri olan Kurumumuz, motosiklet pratik eğitimi konusunda da öncüdür.

Günümüzde; özellikle büyük şehirlerde mevcut olan trafik karmaşasının çözümlerinden biri, motosiklet kullanımını özendirmek, arttırmaktan geçmektedir.

Trafik stresi, vakit kaybı, park sorunu, yakıt tasarrufu, minimum çevre kirliliği gibi avantajlarının yanı sıra, yaşadıkça anlaşılabilen zevkini, tutkusunu kelimelere dökmek gerçekten zor…

Tabii ki; bu zevk ve tutkunun sürekli ve keyifli olabilmesi için en başta uzmanından iyi bir eğitim almış ve gerekli bilgi ile donanmış olmak gerekmektedir. Motosiklet kullanmak bilinçli, güvenli ve eğitimli şekilde yapıldığı takdirde bir zevktir, bir tutkudur, insanı stresten arındıran, daha çok sosyalleşmesini ve doğanın güzellikleri ile buluşmanızı sağlayabilen bir araçtır. Aksi halde çok üzücü sonuçlar doğmasına neden olabilen bir makineye dönüşebilir. Zira motosiklet; yeterince bilgi ve eğitim sahibi olmayan insanların elinde bir silah gibi tehlikeli olabilmektedir.

İşte bu safhada devreye bizler yani bu işi severek, inanarak ve bilinçli bir şekilde gerçekleştirmeye çalışan kurum ve eğitmenleri devreye girmektedir.

Pera Park Sürücü Kursu olarak; vereceğimiz motosiklet temel ve güvenli sürüş eğitimi ile motosiklet tutkunlarının bahsettiğimiz bütün güzellikleri doya doya yaşamalarını, motosikleti kolay, güvenli, bilinçli ve verimli kullanabilmelerini, bu sayede motosiklet kullanımının uzun yıllara yayılmasını amaçlamaktayız. Bu amacı gerçekleştirirken; motosiklet severlerin muhtelif motosikletleri tanıması, kendilerini ve motorlarını kontrol altında tutması, motor ve kıyafet seçimi sırasında akıllı ve doğru alış veriş yapılması konularında da yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Kaliteli bir eğitim sonucu ehliyet edinmek isteyen sürücü adaylarına, bütçelerine uygun nakit veya kredi kartı taksitlendirme seçenekleriyle hizmet sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


#Sürücü Kursu #Şişli Sürücü #Otomobil Ehliyet #Motosiklet Ehliyet #Özel Ders


Benzer Firmalar