Ganimet Bilişim Hosting ve Eticaret Hizmetleri


7 Abercromby Square Liverpool, L69 7WY

Telefon1: +44 191 6452635

Telefon2:

Fax:

Web: www.ganimetbilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ganimet Bilisim olarak 2005 yilinda e-ticaret uygulamalari ve barindirma hizmetleri konusunda çalismaya basladik. Ülkemizde hizla ilerleyen internet kullanimini ticari bir ortama tasimak için dünya ülkelerinde ki e-ticaret uygulamalarini inceledik. Bugün ülkemizde de milyar dolarlik cirolar olusturan e-ticaret pazarinda en önemli ögenin alt yapi hizmetlerinin iyi olusturulmasi olduguna inaniyoruz.

Türkiye için son 6 yildir hayata girmis olan e-ticaret kavrami birçok firma için kazanç kapisi olmus ve bilinçsiz alicilar büyük ümitler bagladiklari web sitelerinden herhangi bir kar saglayamadiklarini görünce hüsrana ugramislardir. Ülkemizde üretilen e-ticaret yazilimlari genellikle yillik lisans ücreti esas alinarak ve çok yüksek rakamlardan sanal magaza sahiplerine ulasmaktadir. Oysa ki özellikle Avrupa ve Amerika Birlesik Devletlerinde üretilmis olan ömür boyu lisansli ve tüm kaynak kodlarinin aliciya verildigi sistemler hem daha saglikli çalismakta hem de daha ekonomiktir.

E-ticareti, magaza sahiplerine sadece sanal bir dükkan olarak gösteren bilisim firmalari gerekli egitimleri alicilara vermedikleri için Türk interneti terk edilmis sanal magazalar ile dolmaya baslamistir.

Bu sitede amacimiz alicilara e-ticaret kavramlari konusunda açiklayici bilgiler vermek ve bu isin sadece web sitesi kurmaktan çok daha ileri bilgi ve ciddiyet isteyen bir is oldugunu göstermektir. Son 2 yildir tecrübelerimize ve müsterilerimizin bize yönelttikleri sorulara dayanarak hazirladigimiz bu siteden fayda göreceginizi umut ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler


#eticaret #e-ticaret #hosting #tasarım #


Benzer Firmalar