BWTALTEK SU ARITMA SİSTEMLERİ


Koşuyolu, Mahmut Yesari cad. no:18 Kadıköy

Telefon1: 0216 3265475

Telefon2:

Fax: 0216 326 54 76

Web: www.bwtaltek.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BWT-Altek Hakkında


1992 yılından itibaren Permo Traitement Des Eaux firmasının mümessilliğini yürüten Altek Ltd.Şti, geçen 4 sene sonunda yakalanan başarılar ve yurtdışından gelen istekler doğrultusunda, Permo su arıtma firmasının bağlı olduğu BWT Holding (Best Water Treatment) ile 1996 yılında ortaklık yaparak BWT-ALTEK Su Arıtma Sistemleri A.Ş. kurulmuştur.

Kuruluşun en önemli amacı yurtdışında gerçekleşen donanım imalatlarını Türkiye\'de gerçekleştirme isteğidir. Bu amacı başarıyla gerçekleştiren firmamız, yurtdışından aldığı know-how ve stratejik donanım desteği ile bünyemizde tüm su arıtma sistemlerinin imalatını gerçekleştirmektedir.

BWT-ALTEK kuruluşundan itibaren temiz su alanında projelendirme, satış, teknik servis hizmetlerini gerçekleştirmektedir. 2000 senesinden itibaren Kimyasal Şartlandırma hizmetini de sunan firmamız, Türkiye\'de, komşu ülkelerde, Orta Asya ve Rusya\'da birçok proje gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Ülkemizde bayilik sistemine kurulduğu günden beri önem veren firmamız Türkiye\'nin tüm bölgelerine bayiler kanalı ile ulaşmaktadır. Konularında uzman olan bayiler merkezle irtibatlı çalışarak her türlü su problemi için çözüm üretebilmektedir.

http://www.ultrafiltrasyon.org



Ürün ve Hizmetler


p.pure ultrafiltrasyon
P.Pure Ultrafiltrasyon Sistemi www.ultrafiltrasyon.org Evsel su arıtma teknolojisinde en son gelişme olarak BWT-ALTEK' in sizlere sunduğu P.Pure Ultrafiltrasyon Sistemi sayesinde "Evinizin her köşesinde şişelenmiş su kalitesinde su" elde edebileceksiniz. 80µ dan 0,02µ seviyesine kadar filtre edebilen bu sistem, suda bulunan tüm kirliliklerin yanı sıra su tarafından taşınan tüm mikrop, bakteri, virüs ve algları da filtre edebilme özelliğine sahiptir. www.ultrafiltrasyon.org
http://www.ultrafiltrasyon.org

#ultrafiltrasyon #su arıtma #ters osmos #arıtma #kimyasal şartlandırma


Benzer Firmalar