Aydın Sogutma


8780/30 Sokak No:9 Ata Sanayi Sitesi Çiğli - İZMİR

Telefon1: Tel: (0 232) 328 11 84

Telefon2:

Fax: (0232)328 22 95

Web: www.muhammetaydinsogutma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Mikropor, Drytec

Muhammet Aydın
1982 yılında Endüstri Meslek Lisesi Soğutma Bölümünden mezun ve aynı zamanda elektrik diplomasına sahip olan Muhammet Aydın, Aydın Soğutma olarak 1 Ocak 1998 dan beri faaliyet göstermektedir.Aydın Soğutma olarak 2006 yılından bu yana pano kliması üretmektedir


Aydın Soğutma 1998 yılında soğutma sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Sektörde 24 yıllık deneyime sahip kadrosu ile kısa bir sürede ilkeli ve kaliteli hizmet anlayışı sayesinde birçok başarılı projeye imza atan şirketimiz, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve istikrarlı şirket politikası sayesinde başarısını her geçen gün bir üst basamağa taşımaktadır.
Dinamik kadrosu ve teknik bilgi birikimiyle teknolojik gelişmelerin sürekli takipçisi olan Aydın Soğutma, bu konuda sürekli bir yenilik anlayışı içerisindedir.

Firmamız; Kalite Politikası olarak güvenilir, zamanında ve kaliteli ürünler üretmeyi hedef edinmiştir.Müşteri odaklı üretim ve hizmet anlayışı ile sektörde emin adımlarla büyüyen Aydın Soğutma, değişen ve gelişen teknolojik desteklerle kaliteli/estetik ürünler sunan bir marka haline gelmiştir.

©2006 Aydın Soğutma


Ürün ve Hizmetler

Pano Klima, Basınçlı Hava Kurutucu

#Pano Klima #Basınçlı Kurutucu #Hava Kurucutu #Mikropor Servisi #Drytec Servisi


Benzer Firmalar