Ada Seri İlan


Sinan Caddesi 92 Dikmen Çankaya

Telefon1: 03124790990

Telefon2: 02126420028

Fax: 03124790990

Web: www.gazeteseriilan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yok


SERİ İLANLAR:
Seri İlan gazetelerde en az 3 kelimeden oluşan (telefon numarası dahil) küçük 8 puntolu yazılarla yayınlanan ilanlardır. Seri İlanlar tüm gazetelerde çeşitli ve bir çok sütun altında toplanmaktadır ve seri ilanlarda kelime sınırı bulunmamaktadır. 3 kelimeden istenilen kelimeye kadar yayınlanabilmektedir.

Siz müşterilerin de daha iyi sonuçlar alması açısından bir çok telefon numarası, mail adresi, faks numarası veya şirket adresi seri ilanlar arasına yazdırılabilir. Kelimelerin daha okunaklı ve göze çarpması istenildiğinde 14 punto olarak yazdırılabilir bu 14 punto lu ilanlar ister siyah ister kırmızı olarak müşteri insiyatifinde yayınlanır. Hürriyet Gazetesi Seri İlanları en geç gün içerisinde saat 15:30 a kadar yazdırılabilir. Star gazetesi, posta gazetesi, akşam gazetesi, milliyet gazetesi, bugün gazetesi, zaman gazetesi sabah gazetesi en geç saat: 18:30 a kadar yazdırılmalıdır. Bölge baskıları denilen Türkiye Baskısı, İstanbul Baskısı, İzmir Baskısı, Antalya Baskısı, Trabzon Baskısı ilanlar daha erken saatlerde yazdırılmalıdır. Bunun sebebi bölge baskılarının erken baskıya başlamasındandır. İster Telefonla, İster fax ile, ister msn, ister mail yoluyla seri ilanlarınızı gün içerisinde yazdırabilirsiniz.



İNSAN KAYNAKLARI (ELEMAN-PERSONEL İLANLARI):
İnsan Kaynakları ilanları siz müşterilerimizin büyük ilan sayfaları içerisinde daha iyi sonuçlar almasını sağlamaya yönelik ve gazetelerin müşterilere daha kesin sonuçlar vermesini sağlamak amacıyla yapılmış olan gazete çalışmalarıdır.Büyük ilan sayfaları içerisinde ve sektörel ilan sayfalarında ilanın bir çerçeve içerisine alınarak daha belirgin ve kelime sınırı olmaksızın yayınlanan ilanlardır. Amaç müşterinin daha kesin dikkat çekici ve hızlı bir sekilde sonuca ulaşmasını sağlamaktır.İnsan Kaynakları ilanları İK İlanları olarakta adlandırılır. Hürriyet İK, Hürriyet İnsan Kaynakları, Hürriyet Ankara Ekinde, Sektörel Sayfalarda veya Hürriyet İstanbul Ekinde yer almaktadır. Sabah Gazetesi İnsan Kaynakları Sabah Sarı Sayfalar ekinde veya Sektörel sayfalarda yer almaktadır. Tüm gazetelerde İK, İnsan kaynakları eki veya sektörel sayfalarda personel ilanları yayınlanmaktadır.

TİCARİ İLANLAR:
Ticari İlanlar gazetelerde istenilen sayfalarda önceden rezervasyon yaptırılarak, Türkiye genelinde veya Bölge olarakda (İstanbul Baskısı, Ankara Baskısı, İzmir Baskısı, Adana Baskısı, Antalya Baskısı, Trabzon Baskısı vs.) yayınlanabilen ilanlardır.

Ticari İlanlar İnsan Kaynakları IK İlanı, Personel İlanları, Kayıp Kişi İlanları, Vefat İlanları, Ölüm İlanları, Anma İlanları, Taziye İlanları, Teşekkür İlanları, Şirket Tanıtım İlanları, Duyuru İlanları, Genel Kurul İlanları, Sektör olarakta istenilen sektörlerde ilanlar, tüm bu ilanlar kapsamına girer. Gazetede ticari ilanlar sütün santim (st/cm) ölçülerine göre yapılmaktadır. Aşağıda Bu ölçüler verilmiştir.

İlan Metni ve eğer resim eklenecekse tarafımıza iletilir, ilanın tasarımı ajansımız tarafından istenilen kadar çeşitte yapı


Ürün ve Hizmetler

Seri ilan, Gazete ilanları, internet ilanları, gazeteler, ticari ilanlar, firma ilanları, vefat ilanları,

#gazete ilan #vefat ilan #zayi ilan #seri ilan #vefat ilanları


Benzer Firmalar