SANCAK CATERING


Fevzi Çakmak Mh. 1121. Sk. No:21 Esenler

Telefon1: 02125699350

Telefon2:

Fax: 02125692076

Web: www.sancak-catering.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Esenler\'de 350 m2 kapalı alan içerisinde toplu yemek sektöründe faaliyet gösteren AKÇ GIDA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 1989 yılında bir aile şirketi olarak kurulmuştur. 20 yıla yakın sektör tecrübelerimizi SANCAK GROUP ortaklığıyla güçlendirerek yolumuza SANCAK CATERING olarak devam etmekteyiz. Hizmet alanımız, toplu personel bulunduran imalathaneler, fabrikalar, okullar ve personeline hazır yemek veren her branşa ait ciddi kurum ve kuruluşlardır.

Şirketimizin kuruluş felsefesi TEMİZLİK, LEZZET, KALİTE, ÖZENLİ SERVİS olup insan sağlığına uygun, yemek hizmetini tüketiciye sunmaktadır. Bu bilinçle yemek üretiminde hijyene öncelik veren şirketimiz, bünyesinde gıda mühendisi, branşında tecrübeli usta aşçılarımız ve yardımcı kadrosu ile periyodik olarak İl Sağlık Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü ekiplerince sağlık kontroluna tabii olup, bu kurumlarca verilen hijyen ve ağırlama hizmetleri hakkında verilen kurs ve seminerlere iştirak etmektedir.

Mesleğimizdeki ciddiyetimizin ve gerekli şartlara uygun bulunmamız sonucu

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından
ÇALIŞMA İZİN BELGESİ

Tarım İl Müdürlüğü tarafından
ÜRETİM İZİN BELGESİ

almaya layık görülmüştür. Yemek üretim tesislerimizde itina ile üretilen yemeklerimizi yılların deneyim ve tecrübesine güvenerek siz değerli müşterilerimize tattırmak arzusundayız, bu nedenle firmanızın yemek ihtiyacını karşılamaya talibiz.


Ürün ve Hizmetler


#catering tabldot #yemek hizmet #sağlık besin #kalori tecrübe #kalite hijyen


Benzer Firmalar