Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda sanayi » SEL SANAYİ ÜRÜNLERİ- hayvansal menşeeli, boncuk tutkal

SEL SANAYİ ÜRÜNLERİ- hayvansal menşeeli, boncuk tutkal


PİYALEPAŞA BULVARI KASTEL İŞ MERKEZİ D BLOK KAT: 6-7 34440 KASIMPAŞA İSTANBUL

Telefon1: 0 212 253 62 40

Telefon2:

Fax: 02122553455

Web: www.tezmanholding.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tezman holding bünyesinde bulunan firmamız Sel Sanayi Ürünleri Ticaret ve Pazarlama A.Ş., 1961 yılından bu yana Gönen deki fabrikamızda hayvansal menşeeli boncuk tutkal yani teknik jelatin üretimi de yapmaktadır.
Firmamız Kasım 2001’de başlayan görüşmeler sonucunda Fransız menşeeli ROUSSELOT SAS firmasının ürünü olan yenilebilir jelatinin Türkiye distribütörlüğünü almıştır. Ülkemize ithal etmekte olduğumuz yenilebilir jelatin, ROUSSELOT SAS’ nın Arjantin’de bulunan fabrikasında sığır derisinden üretilmektedir. Müşterilerimize arzu ettikleri halde teknik destek sağlayabilmekte ve yurt dışından gelen ekiple ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Bizleri daha yakından tanımak için www.tezmanholding.com İnternet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Farklı kalitelerde getirdiğimiz yenilebilir jelatinleri İstanbul’daki depomuzdan müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.








Arzu ettiğiniz takdirde Ürünle ilgili her türlü sertifikayı (Sağlık Sertifikası, Helal Belgesi, Kosher Sertifikası vb.) size gönderebiliriz. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz bize 0 212 253 62 40 numaralı telefondan veya mozsuer@selsanayi.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #