Anasayfa » Enerji sektörü » İSTANBUL Enerji sektörü » ERGİL GRUP İNŞ.MAK.İML.İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ERGİL GRUP İNŞ.MAK.İML.İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Fatih.cad.Mehmet Nezihi Özmen Mah.Kayacık Sok.No:8 Kat.2 Merter

Telefon1: 0 212 643 62 26

Telefon2: 0 212 485 40 07

Fax: 0 212 643 62 22

Web: www.ergil-storagetech.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:5 | Memur:15 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ERGİL GROUP 1982 senesinden bugüne enerji, petrol ve doğal gaz sektöründe faaliyet göstermektedir ve sadece Türkiye\'nin değil Ortadoğu’nun da alanında en önemli üretici ve taahhüt firmalarından biri haline gelmiştir.

ERGİL GROUP Şirketleri, Depolama Tanklarında kullanılması gereken tüm Tank aksesuarlarının imalatını yapmaktadır. Firmamızın gelişmesine paralel olarak gelen talepler üzerine Alev Tutucu, Basınç Vakum Ventilleri, Ölçüm Deliği Kapaklari, Yüzer Emme Kolu gibi imalatlarımızın yanı sıra değişik tiplerde Depolama Tankları imalatı, Katodik Koruma Sistemleri, Pig Alıcı Atıcı Kovanları, Yangın Koruma sistemleri imalatı, tesis etme ve malzemelerini sağlama konularını da uzun zamandır başarıyla sürdürmekteyiz.


2007 hedeflerimize ulaşabilmek için çalışmalara 2006 yılının son aylarında Birleşik Arap Emirliklerinde biri Serbest Bölge içinde olmak üzere 2 ayrı ofis açarak başladık.

BAE de açtığımız ofislerimiz ve Yurt Dışındaki Temsilciliklerimiz aracılığıyla son yıllarda ihracat hedeflerimize daha hızlı ulaşmayı amaçlıyoruz. Ancak bu hedeflerin gereği olarak bazı ciddi yatırımlar başlatmamız gerektiğinin de bilincindeyiz.
Bu bağlamda İkitelli OSB de 2.000 metrekare kapalı alanda üretime devam etmekteyiz. Ancak artan üretim talebini karşılayabilmek amacıyla Mersin OSB de 30 donum bir arazi alarak tesis kurma çalışmalarına başladık.

2007 yılında kurulma aşamasında olan tesislerimizin de tamamlanmasıyla ve bu tesislerimizde kullanılmak üzere makine parkımıza eklenecek olan ithalat aşamasındaki yeni ekipmanlarla 2006 yılının çok daha üstünde satış hacmine ulaşmayı amaçlıyoruz.

ERGİL GROUP olarak ürettiğimiz ürünlerde sağladığımız kaliteyi her geçen gün arttırmak istiyoruz. Bunun için de bir çok üniversite ve bilimsel kurumlarla sürekli temas halindeyiz. Amacımız yüksek kalite ve ucuz maliyet sağlamak ve ülkemizin yurt dışı alımdan kaynaklanan döviz kaybının azalmasına katkıda bulunmaktır.
Dünya standartlarında yerli üretim yapan şirketimiz fiyat artırımına gitmeden kalite artırımına gitme politikasını ilerki yıllarda da sürdürmeye devam edecektir.
StorageTech™ web sitesini www.ergil-storagetech.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


#Depolama akaryakıt tank ekipmanları #Alev tutucu,Basınç vakum ventili #Yüzer emme kolu,Ölçüm deliği kapağı # #


Benzer Firmalar