Anasayfa » Denizcilik Malzemeleri » Denizcilik » İSTANBUL Denizcilik Malzemeleri » AS-EL METAL TURİZM İNŞAAT SAN.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

AS-EL METAL TURİZM İNŞAAT SAN.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.


ikitelli osb esot san.sit d blok no:10 istanbul

Telefon1: 0212 472 12 32

Telefon2: 0212 472 12 33

Fax: 0212 472 12 31

Web: www.aselmetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gerek sağlamlığı,gerekse düşük ve yüksek ısılardaki direnci ,kullanıldığı alanlarda sahip olduğu kaliteden dolayı,zaman içerisinde gerek duyacığı bakım gereksinimlerinin ve uzun vadede masrafların azalması gibi nedenlerden dolayı birçok alanda sarı fittings en çok tercih edilen malzeme olmuştur.
Bu eksikliği en iyi şekilde karşılamak amacıyla;konusunda uzun yılların getirdiği imalat,satış ve pazarlama deneyiminin ardından Karaköy’de sarı fittings malzemesi üretimine başlayan AS-EL METAL günümüze kadar ürün kalitesi ve çeşidini arttırmış bulunmaktadır.Kendi dalında kalitede öncü olmayı hedefleyen firmamız tam anlamıyla kalitede ilk sıralarda olmanın gururunu yaşamaktadır.
Müşterilerin her türlü malzeme ve ürün ihtiyaçlarını tek elden karşılayacak şekilde geniş ürün yelpazesi,uygun fiyatlı toptan satışıyla ,yılların vermiş olduğu bilgi birikimine sahip olan AS-EL METAL kaliteli,ilkeli ve hızlı hizmet anlayışı ile Türkiye’nin her bölgesine uzun vadeli güvene dayalı bir iş ilişkisi içerisinde, hizmet sonrası müşteri memnuniyetine önem vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


ERKEK HORTUM REKORU,AĞIR TİP,DİRSEK,TE, KONİK REKOR,SARI REKOR,KUYRUKLU DİRSEK,DENİZ SUYU FİLİTRESİ
SARI PRİNÇ İMALAT
ERKEK HORTUM REKORU, AĞIR TİP, HAFİF TİP, REDÜKSİYON, KONİK REKOR, DİRSEK, TE, NİPEL, MANŞON, KUYRUKLU DİRSEK, KÖR TAPA, ORANTILI NİPEL, LÜLE, HORTUM TE, HORTUM EKİ, DÖRTLÜ HORTUM TE, 45 DERECE DİRSEK, ŞİŞE MUSLUĞU, DİŞİ HORTUM REKORU, DÖRTYOL KURUVA, EKRU PUL SOMUN, DİŞ

#ERKEK HORTUM REKORU,AĞIR TİP #NİPEL,TE #MANŞON,KONİK REKOR #DİRSEK,KUYRUKLU DİRSEK #SARI FİTTİNGS MALZ.,TESİSAT


Benzer Firmalar