Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat makinaları » EKA POMPA MAKİNA MOTOR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

EKA POMPA MAKİNA MOTOR SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Turgut Reis M.Tekstilkent Bulvarı Giyimkent Sit.E1 Blok B119/1 Esenler

Telefon1: 0212 438 06 84

Telefon2:

Fax: 0212 438 27 79

Web: www.eka-grup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:HİNDİSTAN ALMANYA, FİLLANDİYA

Genel merkezimiz İstanbul’da olup, bünyesinde EKA Motor, EKA Pompa ve EKA Makine birimleri bulunan firmamız yerel ve uluslararası pazarlar için satış ve satış sonrası hizmetleri vermek üzere organize olmuştur. Analitik ve hedef odaklı prensipleri ile imalat satış sonrası birimlerimiz sektörün ihtiyacına dinamik bir soluk katmaktadir.Ürünlerimizde kalite-fiyat dengesini korumak ve buna bağlı olarak düşük bakım gideri ve uzun yıllara yayılmış ekonomik ömür temel ilkelerimiz arasındadır.

GRUP FAALİYETLERİ:

EKA VANA : Türkiye distribütörü AZ-Armaturen GmbH /Almanya
EKA MOTOR: İmalatımızda, dalgıç motor “Paslanmaz yağ soğutmalı - Su soğutmalı” üretmekte olup ithal motor satış ve servis hizmetleri vermektedir.

EKA POMPA: Derin kuyu dalgıç pompalar (Hindistan-Fillandiya) , sirkülasyon pompaları, endüstriyel pompalar, santrifüj pompalar, bahçe ve havuz pompaları hidroforlar, kızgın yağ ve kaynar su transfer pompaları, pis su foseptik drenaj pompalar, temiz su dalgıç pompalar, kanalizasyon ve çamur pompalar


EKA MAKİNE: Kompresörler (Seyyar- Vidalı-Pistonlu Booster Pet Şişe hava kompresörlerı ve aksesuarları) Jeneratörler, Altarnatörler, Senkronizasyon panoları,Ekskavatörler,Yükleyiciler

DESTEK DEPARTMANI: Satış öncesi; proje, teknik danışmanlık, işe özel çözümler, eğitim. Satış sonrası ise; servis, kontrol ve bakım, bakım eğitimi, ve koruyucu bakım alanlarında koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet vermektedir.









Ürün ve Hizmetler

AZ-Armaturen GmbH VANA , DERİN KUYU POMPA

#KOMPRESÖR #JENERATÖR #DALGIÇ POMPA #VANA #YÜKLEYİCİLER, EKSKAVATÖR


Benzer Firmalar