Keytek Bilgisayar ve İletişim Hiz.


Çayırbaşı Cad.No:3 Sarıyer-İstanbul

Telefon1: 0 212 2718100

Telefon2:

Fax: 0 212 2718099

Web: www.keybilgisayar.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Key Bilgisayar ; Bilgisayar sektöründe Yazılım ve Donanım alanında çözüm üreten bir firmadır. Yazılım alanındaki çalışmalar; veritabanı projelerinden, web tabanlı çözümlere, barkod otomasyonlarından RF çözümlerine kadar çok geniş bir yelpazededir. Donanım projeleri ise; Satış, kurulum ve satış sonrası teknik servis hizmetleri sunma şeklindedir. Her iki alanda da firma felsefesi müsteri memnuniyetini ve sorunların çözümünü esas almaktadır.

Key Bilgisayar ; Harddisk tamiri, veri kurtarma hizmetlerinden, gelişmiş network çözümlerine kadar çok geniş bir alanda teknik servis hizmetleri sunmaktadır. Router switch sistemleri, Intranet/Internet altyapıları, Nokta vuruşlu, lazer, mürekkep Yazıcı tamiri, işletim sistemleri, sunucu sistemler kurulum ve yönetim işlemleri gibi teknik servisle ilgili tüm bu konularda kurumsal ve son kullanıcıya yönelik hizmetler vermektedir.

Key Bilgisayar; Profesyonel alarm sistemleri,CCTV kamera sistemleri,digital kayıt ve görüntü aktarım sistemleri,görüntülü intercom sistemler,dijital geçiş sistemleri günlük yaşantımızda işletmelerin ve konutların güvenlik ve verimliği açısından vazgeçilmez unsurlar halini almıştır.Key Bilgisayar bu konuda müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli çözümler üretmektedir.

Key Bilgisayar; Müşterilerine en hızlı, güvenilir ve sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla, müşterilerine 24 saat hizmet vermektedir. Müşteri tarafında işlerin kesilmeden yürütülebilmesi amacıyla Parça dahil veya parça hariç sözleşme yapılarak en kısa sürede gerekli müdahale yapılmaktadır

Key Bilgisayar; Müşteri ihtiyaçları konusunda özelleştirilmiş çözümler sunmakla birlikte, satış departmanı her türlü garanti kapsamında sarf malzemeleri ihtiyacınız için size yardımcı olacaktır. Key Bilgisayar, ülkemizin önde gelen ithalatçı firmaları ile çalışmaktadır. Satış sonrası hizmetler, garanti, eğitim gibi ihtiyaçlarınız için hemen arayabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


#bilgisayar #toshiba #hp #dell #casper


Benzer Firmalar