Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » ADIYAMAN Asansör » PORLİFT ASANSÖR - İMEDA MÜHENDİSLİK

PORLİFT ASANSÖR - İMEDA MÜHENDİSLİK


ATATÜRK BULVARI BAYINDIRLIK İL MÜD. KARŞISI NO 185/A

Telefon1: 0 416 214 68 38

Telefon2: 0 416 214 17 19

Fax: 0 416 214 80 79

Web: www.imedamuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMA PROFİLİ
2004 yılında kurulan firmamız, çatısı altında kurmuş olduğu PORLİFT ASANSÖR ile ısıtma, soğutma, elektrik faaliyet alanlarına asansörü de katarak hizmet alanlarını genişletmiştir. Firmamız ECA, ALTINTAŞ ISI ve AİRFEL Adıyaman ana bayilikleri ile ısıtma ,soğutma,doğalgaz ve elektrik konularında taahhütlerde bulunmakta ve bunlarla ilgili her türlü montaj ve projeleri bünyesindeki Elektrik ve Makine Mühendisi ile uygulamalı yapmaktadır.Faaliyet konularımız ile ilgili sektörümüzün saygın markaları ile çalışmaktayız. Kuruluş yılından bu güne kadar bir çok resmi ve özel müşterilerimizin; taahhüt işlerini zamanında ve birinci sınıf malzeme ve işçilik kullanarak yerine getirdik.
Firmamız bir mühendislik kuruluşu olup MMO (Makine Mühendisleri Odası) ve EMO (Elektrik Mühendisleri Odası)\'na kayıtlı ve yetkili olarak faaliyet göstermektedir. Firmamız doğalgaz konusunda EPDK (Enerji Piyasası Denetleme Kurulu) ve AKMERCAN GAZ Doğal Gaz Dağıtım San. ve Tic. Ltd. Şti. yetki belgelerine sahiptir. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası\'na kayıtlı olarak faaliyet göstermektedir.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Müşteri ihtiyaçlarını zamanında ve sorunsuz karşılayarak sektördeki liderliğini devam ettirmek.
Kaliteli ürün ve uzman personeli ile sadece satış yapan değil, aynı zamanda çözüm üreten bir firma olmak.
Üst yönetimden en alt kademesine kadar sürekli gelişime açık, takım çalışmasını uygulayan ve çalışanlarının gurur duyacağı firma olmak.


VİZYONUMUZ
İMEDA MÜHENDİSLİK doğalgaz, ısıtma, soğutma, elektrik ve asansör alanlarında en çok bilinen, tercih edilen ve güven duyulan firma olmasını sağlamak.

MİSYONUMUZ
Oluşturmuş olduğumuz kurumsal kültür ve ekip ruhu çerçevesinde müşteri şartlarına ve mevzuat şartlarına tam uygunluk, hız ve güvenilirlik kalite yönetimimizin ve tüm faaliyetlerimizin ana ilkesidir.Hizmet kalitemizin ve güvenilirliğinin bir kanıtı olan prosedürlerini oluşturduğumuz ve uygulamakta olduğumuz Kalite Yönetim Sistemimizin bağımsız kuruluşlar tarafından denetlenerek sertifikalandırılması için tüm bölümlerimizle, birlikte bir ekip olarak gerekli çabaları gösteririz.
Hizmetlerimiz ile ilgili olarak gerekli tüm teknik bilgileri toplar ve hizmet uygulama planı çıkartırız. Kullanılan malzemenin uygun özellikler içerdiğinden emin olmak için kontroller yaparız ve uygun değilse uygunsuzluk prosedürü gerekleri uygulanarak kaliteli hizmet verebilmek için gerekli düzeltici veya önleyici faaliyetleri başlatırız. Bu sonuçlardan tedarikçi /müşteriye geri besleme yaparız. Hizmetlerimizin müşteri ve mevzuat şartlarını karşılamakla kalmayıp daha fazlasını sunması amacıyla hizmet kalitemizi arttırıcı yeni teknolojileri ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek bünyemizde uygular, iş kapasitemizi ve performansımızı bu yönde sürekli geliştiririz. Kendi prosedürlerimizin uygulanmasını iç denetimlerle denetler ve prosedürlerimizin performans değerlendirmelerini yaparız. Ayrıca toplantılarla alınan sonu


Ürün ve Hizmetler

ASANSÖR MONTAJ-BAKIM-REVİZYON

#ASANSÖR #DOĞALGAZ #ELEKTRİK TESİSAT #MAKİNA TESİSAT #RUHSAT PROJE


Benzer Firmalar