Erdal Fırat Mühendislik Ltd.


Eski İzmir cad. No:257 Daire:14 Konak, Izmir, TURKEY

Telefon1: +90 232 2266384

Telefon2:

Fax: +90 232 2266384

Web: www.erdalfiratmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

15 yıllık talaşlı imalat ve CAD/CAM tecrübesinin ardından 2006 yılında Makina Mühendisi Erdal FIRAT tarafından kurulan, ERDAL FIRAT MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ, imalat sektörüne komple çözümler sunmak amacıyla kurulmuştur.
Firmamız CAD/CAM/CAE yazılımlarının satış, eğitim, destek ve danışmanlık hizmetleri ile birlikte imalata yönelik teknolojik faaliyet göstermektedir.Dünya pazarındaki en kaliteli ve en önde gelen ürünleri müşterilerine sunan firmamız, danışmanlık ve servis hizmetlerinde de aynı kaliteyi sağlamayı kendisine ilke edinmiştir.

ERDAL FIRAT MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. 2006 yılından beri 3D CAD-CAM Firmasının Ege bölgesinde distribütörü olarak çalışmasına devam etmektedir. Ürün geliştirme ve ürün yaşam süreci yönetimi kapsamında, üretim ve hizmet sektörlerine çözüm sunmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir

Bilgisayar destekli tasarım ve imalat sektörünün danışmanlık şirketlerinden ERDAL FIRAT MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ, Ege bölgesi distribütörlüğünü üstlediği yazılımlar, Surfcam Velocity, Sprutcam,T-Flex Solutions, Ashlar-Vellum ve Microscribe ölçme cihazı ürünlerinin Ege bölgesi yetkili Distribütörüdür.

Firma Misyonu
• İnsana ve üretime duyarlı davranan.
• Gelişmiş teknolojiyi yakından takip ederek müşteriye sunan.
• Çözümler üreten.
•talaşlı imalat ve Mühendislik süreçlerini en doğru şekilde kullanarak müşteriye sunan.

Firma Vizyonu
Sürekli gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, üretime geçirilmesinde yaşanan zorlukları en aza indirerek üretim sürecine hız kazandırmaktır.

Hizmet Misyonu
Plastik ürünün; Endüstriyel Tasarımı, Mekanik Tasarım,Parça Analizleri,Prototip Yapımı,Kalıp Tasarımı, Kalıp Analizleri, Kalıp Yapımı, Seri Üretim, ve mühendislik hizmetleri sunmak.


Ürün ve Hizmetler


#Erdal #Mühendislik #Cad-Cam #İmalat #Kalıp


Benzer Firmalar