Anasayfa » Lastik ve kauçuk » Lastik sanayi » İSTANBUL Lastik ve kauçuk » VİTKO KİMYA KAUÇUK SAN VE TİC LTD ŞTİ

VİTKO KİMYA KAUÇUK SAN VE TİC LTD ŞTİ


Bostancı yolu aslı sok no 10 y.dudullu istanbul

Telefon1: 0216 420 20 10

Telefon2: 0216 466 59 54

Fax: 0216 420 20 10

Web: vitkokimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 yılında kurulan VİTKO KİMYA SAN VE TİC.LTD.ŞTİ

otomotiv,iş makinası,tarım alet mak san,derinkuyu su pompaları,asansör,inşaat,fırın mak san gibi ana sektörlere kauçuk,viton,silikon,polüretan,ağırlıklı yedek parçalar üreten lokomotiv firmalardan biridir.

Kısa bir sürede ihtiyaç ve talepler doğrultusunda pres sayısı ve çeşitlerini artırarak çok daha yüksek kapasiteli üretim gücüne ulaşmıştır. Geniş çaplı imalatı zor ürünleride üretim bandına dahil etmiştir.talepler doğrultusunda istenilen ürünleri üretim bandına dahil edebilecek kapasite bilgi birikimine sahiptir.

VİTKO KİMYA kauçuk sektörü üzerine yaptığı ve yapacağı yenilikler ve teknolojinin sağladığı desteklerden yararlanarak siz değerli müşterilerine her zaman en iyi ve en doğru ürünü sunmaktadır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kaliteyi ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde görmeye devam ederek üretimine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmeyi kendine ilke edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

KAUÇUK SAN

#LASTİK KAUÇUK #KİMYA SİLİKON VİTON EPDM SBR #CONTA KEÇE ORİNG HAVALANDIRMA BETON POMPA PİSTONU #OTOMOTİV İŞMAKİNASI #SİLECEK,DERİNKUYU SU POMPALARI,TARIM MAKİNALARI


Benzer Firmalar