özkoçsan-özkoçpen


meram sanayi nilüfer sokak

Telefon1: 0332-3206529

Telefon2:

Fax: 0332-3208645

Web: www.ozkocsan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖZ-KOÇSAN Güneş Enerjisi Sanayi ve Limited Şirketi 1986 tarihinde Konya Sanayisine ve ticaretine katkıda bulunabilmek amacıyla hizmete başlamıştır. Hizmet halkasına her geçen gün yenilerini ekleyen ÖZ-KOÇSAN Yapı sistemlerinde de faaliyet gösteren bir şirket kurmuştur. ÖZ-KOÇPEN ismiyle faaliyet gösteren firmamız worldpen ‘in bayisidir.
Firmamız ilk günden itibaren müşterisine kaliteli , ekonomik ve hızlı hizmeti götürmeyi kendisine hedef seçmiş ve bu yolda cesur adımlarla ilerlemektedir. Güneş enerjisinin en faydalı şekilde evinize girmesinde pay sahibi olmak için çalışıyoruz. Bunun için AR-GE grubumuz yeni gelişen teknolojileri ve sistemleri ekibimizin ve ekipmanlarımız içine katmaktadır. Doğayı korumak her insanın üzerine bir vazifedir o halde güneş enerjisini kullanarak bu konuda duyarlı olduğunuzu gösterin.
Genç, dinamik ve konularında uzman teknik ve idari kadro yapısı ile Öz-Koçsan Isı Sistemleri sizlere en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaktadır. Bu konuda bizlere görüşlerinizi ve isteklerinizi bildirerek daha iyiye birlikte ulaşabiliriz.

öZ-KOÇSAN San.ve Tic.Ltd. Şti.


Ürün ve Hizmetler


#güneş enerjisi #pvc kapı pencere # # #


Benzer Firmalar