Anasayfa » Fırça imalat ve satış » Muhtelif mal ve hizmetler » BURSA Fırça imalat ve satış » HASTÜRK FIRÇA VE ENDÜSTREL ÜRÜNLERİ PAZARLAMA

HASTÜRK FIRÇA VE ENDÜSTREL ÜRÜNLERİ PAZARLAMA


DOĞANEVLER MH.DOĞRU CD NO :32 BURSA

Telefon1: 02242572007

Telefon2: 02242574001

Fax: 02242570519

Web: www.hasturkfirca.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:28 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:24
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1995 yılında sünger, fırça ve endüstriyel ürünler sektöründe faaliyete başlayan ürünlerinde kalite, estetik ve fonksiyonellik çıtasını daima yükselten anlayışı ile ulusal pazarlarda da söz sahibi olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. 12 yılı aşan birikimini, çağın sosyal ve teknolojik gelişmelerine adapte ederek çalışmalarını sürdüren HASTÜRK FIRÇA ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER, ürün yelpazesini sürekli geliştirmektedir. Plastik, kağıt, sünger, endüstriyel ürünler, temizlik ve kimyasal alanında kaliteli ve yeni modeller sunmayı daima prensip edinmiştir.

HASTÜRK FIRÇA ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER



Kalite Politikamız;

Güvenli Analiz

Teknik Destek

Verimli Hizmet

Doğru Tercih

İyi Zamanlama

*Kontrolü amaçlayan kalite sisteminin kurulmasını sağlamayı, üretimde en ileri teknolojiyi seviyesine ulaşmayı, sandartlara uygun üretimi maksimum kalitede gerçekleştirmeyi üretim sürecinin her aşamasında temel ilkemiz kabul ettik.

*Dürüst, bilinçli ve ilkeli çalışmayı, kazanılanı haketmeyi, hatasız iş anlaşıyını ve takımı ruhunu benimsedik.

*Çevre ve insan sağlığına uygun kaliteli ürün üretmeyi ve sürekli iyileştirmeyi amaçladık.

*Hijyen ve temizlik alnanında bilgi birikimimiz ve teknolojimizle müşterilerimize zamanında ve profosyonel hizmet vermeyi,
bilinçlendirmeyi, yenilikte pazarda öncü olmayı ilke edindik.

*Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak kalite seviyesini sağlamak anlayışından yola çıkarak, bütün personelimizle birlikte kalite politikamızdan ödün vermeden ürün alanında sektörün lideri olmaya kararlıyız.



Vizyonumuz

Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek dünya standartlarında üretim yapmayı ilke edindik. Kurumumuzun ayrıt edici özelliği başta ürün kalitesini artırmak için rakip firmalarda dikkate bile alınmayan Ar-Ge Departmanımızı ön plana almak ve sizler için kaliteli ürün üretimi yapmaktır. Sektördeki firmalara herzaman yol gösterici olarak liderlik yapan firmamız personel gelişimini de göz önünde bulundurmaktadır.



Misyonumuz

Günümüzde Hastürk Fırça ve Endüstriyel Ürünler sizlerin isteklerini kalite ile karşılamakta olup, yapı taşlarımız Olan; Ar-Ge ve İnsan Kaynakları Departmanımızla sürekli gelişme ve globalleşmeye devam etmektedir. Üretimde sorumluluk ile günlük ve iş hayatınızda kullanılan tüm kimyasal ürünleri imal ederek, sizlere sağlıklı yaşamlar sunuyoruz.
Kısa sürede global bir firma olacağına inandığımız HASTÜRK FIRÇA ve ENDÜSTİRİYEL ÜRÜNLER kaliteyi sizlere uygun biçimde pazarlamaktadır ve pazarlamaya devam edecektir.

Temizlik ve hijyen, uygarlığın vazgeçilmez unsurlarıdır. Sağlıklı bir hayat ancak temizlikle mümkün olabilir. HASTÜRK FIRÇA ve ENDÜSTİRİYEL ÜRÜNLER, profesyonel kadrosu ve özel ürünleri ile alışılmış temizlik ve hijyen sınırlarını zorlayarak sektörde saygın bir yere gelmiştir. Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek, dünya standartlarında üretim yapmayı ilke edinmiştir. Bu kalite standartlarımızı ISO 9001 – 14001 ile belgelendirdik. Her türlü te


Ürün ve Hizmetler


ahşap sap imalatı
her çeşit ahşap sap imalatı vernikli ve ham ağaç

#fırça #temizlik #endüstriyel #kağıt #ambalaj


Benzer Firmalar