Güvenlik Sistemleri Merkezi Elektronik San.ve Tic.A.Ş.


İnönü cad.Sümko Sitesi G4 Blok D:7 Kozyatağı/Kadıköy

Telefon1: 02164632400

Telefon2: 02164632401

Fax: 02164646369

Web: www.gsm.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güvenlik Sistemleri Merkezi Elektronik San.ve Tic.A.Ş. (GSM), günümüz teknolojisindeki en son yeniliklerini günü gününe izleyerek , dünya standartlarında alarm izleme hizmeti veren bir firmadır. 2002 yılında kurularak faaliyete geçmiştir. T.C.İstanbul onaylı 5188 sayılı kanun ve yönetmeliği yasası kapsamında Alarm merkezi kurma ve izleme izin belgesine sahiptir.

Güvenlik Sistemleri Merkezi evler, villalar, iş yerleri, kuyumcular, döviz büroları, fabrikalar, üretim tesisleri, bankalar, alışveriş merkezleri, gibi her türlü ölçek ve kapasitede mekanlara kurulmuş alarm sistemlerine hizmet vermektedir.

Bünyesinde uzman operatörler ve yöneticisi ile kurulduğu tarihten bu yana sürekli artan abonelerine, 24 saat / 365 gün alarm izleme hizmetine devam etmektedir. GSM, oluşabilecek her türlü aksaklığa karşı, Yedekleme Üniteleri, Dijital Ses Kayıt Cihazı, Kapalı Devre TV kayıt cihazı, Network altyapısı ile donatılmış olup, enerji kesintilerine karşı tüm önemlerin alınması ile sistemin kesintisiz çalışması sağlanmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Alarm Haber Alma Merkezi

#Alarm Merkezi #Alarm İzleme #Gözlem İstasyonu #Haber Alma #Alarm Sistemi


Benzer Firmalar