okur yazılım


Hafız Paşa Sok No:2/2 fatih

Telefon1: 0212 531 91 18

Telefon2:

Fax: 0212 531 91 18

Web: www.okuryazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bu kitabı meslek hayatınızın başında sizlere yol gösterebilmek, daha hızlı, güncel ve kolay bir şekilde eğitim almanızı sağlamak amacıyla yayınlamış bulunmaktayım. Bu kitaptaki yolculuğunuza başlamadan önce bir noktaya dikkatiniz çekmek isterim. Toplumumuzda muhasebenin zor bir ders olduğuyla ilgili yanlış bir kanaat var. Dilerseniz, konuyla ilgili bilinçaltına sürekli yanlış bir gönderme yaparak, öğrenebileceğimiz bir bilgiye ket vurmayalım. Önemli olan başarmayı istemek ve gerçek bilginin gücüne inanmaktır.

Peki siz gerçekten bu işi öğrenmek, yeni bir meslek edinmek ya da mesleğinizde ilerlemek, çağınız gereksinimlerine uygun teknolojik gelişmeleri yakalamak, mevzuattaki son değişiklikleri öğrenmek için hazır mısınız?

Eğer cevabınız evet ise, sizinle bu yola çıkmaktan büyük bir mutluluk duyarım. Şimdi hedeflerinize ulaşmak için yapmanız gerekenlere geçelim. Kitabımızda ezbere dayalı eğitim değil, muhasebenin mantığını ve işleyişini kavramaya yönelik yöntemler kullanılmıştır. Sizden isteğim dikkatinizi örnekler ile üstünde durulan konu başlıklara vermenizdir. Çünkü bu alan, iş hayatınızda karşılaşacağınız başlıkları içermektedir.

Kitabımızda öncelikle teorik konu anlatımı ardından uygulamaya geçilmiştir. Eğitimimizi reelleştirmek ve kolaylaştırmak adına, bir işletmenin üç aylık işlemlerinden oluşan monografi kayıtlarını öncelikle defter üzerinde yapmanızı ve her ayrıntıya dikkat etmenizi istiyorum.

Kitabımızın beşinci bölümünde bilgisayar programının konu anlatımı detaylı ve resimlerle desteklenerek açıklanmıştır. Sizlere önerim; programa hakim olmanız için işlemleri eksiksiz bir şekilde uygulamanızdır. Biliyorsunuz artık birçok muhasebe programı çağın gereksinimlerine uyarak SQL veritabanını kullanmakta, Windows ortamında çalışabilmektedir. Bu alanda uzman olan Vega Yazılımın geliştirdiği programların başında gelen 41 R6 versiyonunu kitabımızda anlattık. Şimdi sizlerden istediğim daha önceden çözümünü yaptığınız tüm monografileri bu program aracılığı ile bilgisayar ortamına aktarmanızdır.

Bu kitabın hazırlanmasında katkıda bulunan değerli meslektaşlarım Tuğba OKURCAN, Esengül BAKTAY, Oğuzhan AL ve Özlem YANAR ‘a teşekkür ederim.

Saygılarımla...
Tuncay OKUR
Eğitimci Yazar


Ürün ve Hizmetler


#vega bilgsayar muhasebe #kitap yazılım # # #


Benzer Firmalar