Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Elektronik » Servomatik Elektronik Sistemler- kesintisiz güç kaynakları, redresör, regülatör, inverter imalat

Servomatik Elektronik Sistemler- kesintisiz güç kaynakları, redresör, regülatör, inverter imalat


eski osmanlı sok.arıkan iş merkezi no:303

Telefon1: 0212 211 22 85

Telefon2: 0212 266 97 77

Fax: 0212 212 17 93

Web: www.servomatik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


SERVO-MATİK

ELEKTRONİK SİSTEMLER SAN VE TİC LTD ŞTİ

SERVOPOWER



SERVO-MATİK 1989 yılından beri sektöründeki teknolojik gelişmelere paralel olarak kendini yenileyerek, Mecidiyeköy’deki toplam 2000 metrekarelik kendi tesislerinde 50 kişilik kadrosu (35’i Mühendis-Teknisyen) ile güç elektroniğindeki bilgi birikimi ve tecrübesini müşterileriyle paylaşmak ve en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.



Teknolojik gelişme, insan yaşamını elektriğe daha bağımlı hale getirmiştir. Ülkemizdeki elektrik enerjisi sorunu giderek büyümektedir. Elektrik kesintileri şebekede oluşan parazit ve dengesizlikler yüzünden sıkça istenmeyen tatsız durumlarla karşılaşılmaktadır. Bu yüzden sistemlerin güvenli bir güç kaynağı tarafından beslenmesi çok önemli ve zorunludur.



Servo-matik yüzde yüz kendi teknolojisini kullanarak ihtiyaç duyulan güçlerde üretmiş olduğu Kesintisiz Güç Kaynaklarını yenilemiş, geliştirmiştir ve 2002 yılı Aralık ayında ISO 9001:2000 Belgesi alarak kalite konusunda verdiği önemi göstermiştir. Bu gelişmelerin son ürünü, mikroişlemci kontrollü, yüksek frekans PWM teknolojisini kullanan SERVOPOWER modeli K.G.K.’lardır. Çağın son teknolojisine sahip bu cihazlar 2KVA-500KVA arası güçlerde 1 Faz giriş-1 Faz çıkış, 3 Faz giriş-1 Faz çıkış,3 Faz giriş-3 Faz çıkış, olarak üretilmektedir.

Servo-matik, müşteri memnuniyetinin temel unsurlarından olan satış sonrası teknik destek ve servis hizmetine çok önem vermekte, bu hizmetini uzman teknik kadrosuyla yurt çapında uygulamakta kendi ürünleri dışında her türlü markada K.G.K ve regülatörlerin tamir servis ve periyodik bakım işlerini de yapmaktadır.



Ayrıca 500VA-3000VA arası güçlerde line-interactive özellikli Servoline serisi K.G.K.ların ithalatı ve teknik servis hizmetini de gerçekleştirmektedir.



SERVOPOWER-33

Servo-matik Elektronik 3 faz giriş – 3 faz çıkışlı Kesintisiz Güç Kaynakları serisinin tüm ar-ge çalışmalarını kendi bünyesinde tamamlamış ve bu yeni ürünü seri imalat bandına sokmuştur. Üstün teknolojik özelliklerinin yanı sıra ergonomik kabin ve kolay kullanılabilen ön panel, SERVOPOWER – 11 ve SERVOPOWER – 31 serilerinin bir devamı olarak geliştirilmiştir. 10KVA’dan 500KVA’ya kadar tüm güçlerdeki kesintisiz güç kaynağı ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitedeki SERVOPOWER 33, sınıfında, ülkemizde dizaynı ve üretimi gerçekleştirilen en iyi üründür.



µP tabanlı bir inverter ve bağımsız bir doğrultucu modülünden oluşur. Kullanımı kolay ön panel, statik by-pass kontrolü, RS-232 bağlantısı ana kontrol kartındaki mikroişlemci tarafından yapılır. Şarj bölümü, bağımsız çalışan bir mikroişlemci denetimindedir. Statik by-pass da ana kontrol kartındaki mikroişlemci denetimindedir.



Şebeke-inverter ve inverter-şebeke


Ürün ve Hizmetler

kesintisiz güç kaynakları, redresör, regülatör, inverter imalat

# # # # #


Benzer Firmalar