Olcun


Altın Skin Sok No:7/A D:5

Telefon1: 2122638061

Telefon2:

Fax: 2122638061

Web: events.olcun.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ne Yapıyoruz?

Olcun Organizasyon Hizmetleri, yurtdışından gelen misafirlerinizi, sizin adınıza, iş programına göre mümkün olan en iyi şekilde ağırlar. Bu hizmetler sırasında, normalde harcadığınız maliyetin aşılmamasına dikkat edilir.
Nasıl Yapıyoruz?

Çalışma sistemimiz çok basit.

* Misafirinizin geleceği tarihten bir hafta önce, sizinle detayları görüşüyoruz. Belirlediğiniz bütçe üzerinden misafirin İstanbul programı hazırlanıyor.
* Misafirinizin geleceği tarihten üç gün önce hazırladığımız program misafire ulaştırılıyor ve kendi isteğine bağlı değişiklikler olup olmadığı netleştiriliyor.
* Misafiriniz Türkiye’ye giriş yaptığı andan itibaren, programa sadık kalınmak süretiyle bizim tarafımızdan ağarlanıyor ve dönüş tarihine kadar eksiksiz bir hizmet sunuluyor.


Biz Kimiz?

Olcun Organizasyon firması, turizm mezunu profesyoneller tarafından kurulmuştur. Bünyesinde bir çok yabancı dilde, misafirlere “host” (evsahipliği) görevi üstlenen üniversite mezunu veya öğrencisi genç çalıştırır. Bir çok lisanslı rehber, şöför, araç kiralama, otel, restorant vb birçok hizmet sağlayısı ile iş ortaklığı yapmaktadır.

Lütfen detaylı bilgi için bizimle irtibata geçiniz.

Tansu Günay
Tel/Fax: 212-263-80-61
Web:http://events.olcun.com.tr
Adres: Altın Ekin sok. No:7/A D:5 Etiler 34337 İstanbul
GSM: 536-571-01-68


Ürün ve Hizmetler


# # # # #