Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Otomotiv » Odak Makine San. ve Tic.

Odak Makine San. ve Tic.


Uğur Mumcu Mah. Söğütlüdere Cad. No:10/2

Telefon1: (216) 475 65 71

Telefon2: (532) 252 88 27

Fax: (216) 475 65 71

Web: www.odakmakine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

10 yıllık tecrübe birikimimizle kurulan ODAK, Garaj ve Servis ekipmanları konusunda , sahip olduğu uzman ve eğitimli kadrosuyla sektörün önde gelen firmalarındandır. ODAK, sektörde geçen 10 yılı en iyi şekilde değerlendirerek ;Sabit ve Seyyar Yağlama Sistemleri, Pnömatik ve Mekanik Yağ Pompaları,Gres Pompaları,Karterden Yağ Emme Cihazları ,Sıvı ve Köpük Püskürtme Pompaları ,Otomatik Hortum Sarma Makaraları , Egsoz Havalandırma Sistemleri ,Yüksek Basınçlı Sıcak ve Soğuk Yıkama Makineleri,Pistonlu ve Vidalı Komprasörler ve her türlü Servis Ekipmanları konusunda , ticaret ve pazarlama,projelendirme ,mümessillik, dış ticaret gibi sektörlerde yaptığı ve yapacağı atılımlarla; yüksek teknolojiyle dünya standartlarında ekipman ve hizmet tedariki sağlayan ve bu özellikleriyle otomotiv,inşaat,endüstri pazarlarında rekabet eden bir şirket olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Garaj ve Servis ekipmanları konusunda , pazar payını ve rekabet gücünü arttırmayı, satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri sunarak müşteri memnuniyetini kazanmayı hedeflemiştir.
ODAK , iç ve dış pazarların değişen isteklerine teknoloji birikimi ve insan gücünün katkısı ile kolayca yanıt verebilmektedir. ODAK, müşterilerin başarısı üzerinde yoğunlaşmayı ilke edinmiştir.

*Hedefimiz; müşterilerimize verdiğimiz üstün hizmetle katma değer sağlarken, uzun vadeli stratejik işbirliği ile birlikte başarıya ulaşmaktır.


Ürün ve Hizmetler


#garaj ve sevis ekipmanları,sıcak ve soğuk basınçlı #pistonlu ve vidalı kompresör,projelendirme,sabit v # # #


Benzer Firmalar