Anasayfa » Filtre sanayi » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Filtre sanayi » Ankara Su Arıtım sistemleri Zirve Çevre Koruma Teknolojileri

Ankara Su Arıtım sistemleri Zirve Çevre Koruma Teknolojileri


çetin emeç bulvarı 2. cad no: 51/15

Telefon1: 05438915933

Telefon2: 0312 4724813

Fax: 03124724812

Web: www.zirvekoruma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Su arıtma, su arıtım, arıtma, arıtım, arıtma sistemleri, arıtım sistemleri, içme suyu, su yumuşatma,ultraviolet, reverse osmosis, sistemler. kuyu suyu arıtımı, tuzlu su arıtımı, mikroplu su arıtımı. teknik seriv yedek parça ve sarf malzeme temini su arıtma ile ilgili sorunlara çözüm.

SU ARITMA SİSTEMLERİ
evsel su raıtım sistemeleri su yumuşatma filtrasyon, karbon ve ultraviolet cihazları içme suyu tezgah altı reverse osmosis sistemleri.

Su Arıtma Cihazlarının Kullanıldığı Sahalar

işlemiş Su

Akü Üretim Sanayi
Tekstil Endüstrisinde
Çamaşırhaneler
Denizcilik Endüstrisinde
Alüminyum Sanayinde
Demir-Çelik Sanayinde
Radyatör Sanayinde
Tuzlu Su Arıtma
Saf Su Elde Etme
Deniz Suyu Arıtımı
İçme Suyu

Villalarda
Konutlarda
Dairelerde
Otellerde
Hastanelerde
Restaurantlarda
Gıda Endüstrisinde
İlaç Endüstrisinde
Tıp Endüstrisinde
Cateringlerde


SU FİLTRASYON SİSTEMLERİ.

Suda erimiş halde bulunan tortu, partükül, mil, çamur, ve pasın suyun ışık geçirgenliğini azaltmasına bulanıklık denir.Demir mangan ile renk, tat ve koku veren organik maddeler, klor ve klor bileşikleri bulanıklığı artırır. Filtrasyon sistemleri ile sorunların tamamı tortu ve karbon filtreleri ile giderilir.

SU YUMUŞATMA SİSTEMLERİ.

Daireler, villalar apartmanlar, siteler, oteller, hastahaneler, orta ölçekli sanayi işletmeleri gibi kireçsiz yumuşak su ihtiyacı olan mekanlar için tasarlanmıştır.
Tam otamatik zaman ayarlı, debi ve dijital kontrollü ithal cihazlardır.40 farklı model ve kapasitede geniş ürün yelpazesine sahiptir .

KABİNETLİ VİLLA VE KONUT SU YUMUŞATMA
SİSTEMLERİ.

Kabinli tip yumuşatma sistemleri bireysel kullanımlar ve küçük ölçekli işletmeler tasarlanmıştır.Estetik görünümü ile evinizde veye villanızda dekorun bir parçasıymış gibi kullanım sağlar.Tam otamatik debi veya zaman kontrollü, kulanımı rahat ve ekonomiktir.Korozif olmayan polieletilen epoksy den imal edilmiş olduğu için uzun ömürlüdür .

ULTRAVİOLE SİTRELİZASYON SİSTEMLERİ.

UV ışın sitrelizasyon sistemleri sağlıklı su elde etmenin en güvenilir yöntemidir. UV sitralizasyon sistemlerinde hiçbir kimyasal madde kullanılmadığı için yan etkisi ve atığı olmayan çevre dostu insan sağlığı için ideal sistemdir.
UV sitralizasyon sistemlerinde, UV-C bandı 253,7 nm dalga boyu ışınlar kullanılır. UV sistemlerinde ışıma şiddeti en az 30.000 m j/cm_gücündeki lambalar kullanılır. Lambaların ömrü 8500 - 9000 saattir. Bakımı ve lamba değişimi çok kolaydır, özel bir işlem gerektirmez.

Kimyasal madde kullanılmadığı için yararlı mineraller kaybolmaz. Dolayısıyla suyun tadı bozulmaz. Su sistemlerine doğrudan uygulanan güvenilir bir yöntemdir. Değişik kimyasallar kullanılarak suyun dezenfekte edilmesi; suda kanserojen bileşikler oluşturduğu gibi istenmeyen kokularda oluşturur. Su genel çözücü olduğu için bir çok partikül bileşik ve iyon taşıyabilir. Aynı zamanda birçok hastalığın nedeni olan mikroorganizmaları içinde barındırabilir. (Alg, Virüs, Mantar, Bakt


Ürün ve Hizmetler


TEZAGALTI REVERSE OSMMOSİS RO SİSTEMLER
Sülfat Arsenik Arıtımı Evsel Tezgah Altı Reverse Osmosis Sistemler Su Arıtma Yumuşatma Filrasyon Karbon Ultraviole Cihahazları İÇME SUYUNUZU KENDDİNİZ ÜRETİN Sülfat Arsenik Arıtımı Evsel Tezgah Altı Reverse Osmosis Sistemler Su Arıtma Yumuşatma Filrasyon Karbon Ultraviole Cihahazları TEZGAHALTI REVERSE OSMOSİS SİTEMLER. TERS OSMOS MEMRANI NASIL BİR YAPIYA SAHİPTİR? Ters osmos membranı poliamid`ten yapılmıştır. Membran cinsi TFC ( thin film compozite ) olarak isimlendirilir. Memb
Su arıtma teknolojileri ve merkezi süpürge.

#su arıtma #reverse osmosis cihazlar #ro sistemler #ultra violet #merkezi süpürge vakumlama


Benzer Firmalar