Verim Plastik


PİYALEPAŞA BULVARI, MERMORIAL İŞ MERKEZİ, A BLOK, KAT 14, OKMEYDANI

Telefon1: 02122100320

Telefon2:

Fax: 02122100311

Web: www.verimplastik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1966
Çalışan Sayısı:350 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ülkemizin, tarım alanında da en az sınaî üretimindeki kadar ileri gitmesini kendisine amaç edinmiş olan Verim Plastik, 1966 yılında çalışma hayatına başlamıştır. İzmir’ de yer alan ve sektörel ileri teknolojinin bütün unsurlarının yer aldığı fabrikasında seracılıkta kullanılan en modern, ömürlü ve katkılı sera örtülerini üretmektedir. Ayrıca sanayi kuruluşları için shrink, palet örtüsü, torba ve branda üretimleri yapılmaktadır.

Verim Plastik küreselleşme ile birlikte kıyasıya rekabete açılmış olan pazarında son teknoloji ile üretim yapmanın bile başarı için yeterli olmadığının, lider olmak için teknolojinin kendisini üretmenin de gerekli olduğunun bilincindedir. Bu doğrultuda Verim Plastik üretimde en yüksek kalite ve dünya standartlarını yakalamakla kalmaz, özellikle ülkemiz ihtiyaçlarına en üst düzeyde cevap verecek ekonomik ürünler yaratmayı da hedefler.

Bu hedef, Verim Plastik’in uzmanlaştığı sera örtüleri alanında Türkiye’de ilk defa üç katlı ve patentli COEX® teknolojili ürünün doğmasını sağlamıştır. Bu teknolojik ürün sayesinde de Verim Plastik, aynı teknoloji ile üretim yapan dünyanın birkaç firmasından biri olabilmiş ve dünyanın 54 ülkesine ihracat yapmaktadır.

Verim Plastik, edindiği deneyim ve birikimlerini müşterilerinin, ülkenin ve çevrenin değişen, çeşitlenen gereksinmeleri doğrultusunda en iyi yönlendirebilen şirket olma inancıyla sektörünün öncülüğü görevini de güven sembolü olan markası altında devam ettirecektir.


Ürün ve Hizmetler

3 Katlı Sera Örtüleri, Malç Toprak Örtüsü, Solarizasyon Örtüsü, Isı Perdesi, Hortum, Havuz Plastiği, Geomembran, Palet örtüsü, Shrink Filmi Torba

#Sera Örtüsü #Palet Örtüsü #Shrink Film #Geomembran #Torba


Benzer Firmalar