veri emlak


Atatürk Cad. No:26 Ergon Apt. Kat:2 D:4 Seferihisar-İZMİR

Telefon1: 0232 743 60 60

Telefon2: 0232 743 60 61

Fax: 0232 743 60 62

Web: wwww.veriemlak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merhaba
1989 yılında İzmir Alsancak`da emlak komisyonculuğuna başladık.Sektörün gelişiminde serpilip büyümesinde ilerleyip yürümesinde katkımız oldu . Bünyemizde yetiştirdiğimiz üniversiteli idalist bir kadro ile SEFERİHİSAR şubemizide hizmete açtık
Türkiyede ve uluslar arası piyasada rekabet edebilen, büyüyebilen, bayraklaşan, örnek, ve çok boyutlu Gayrimenkul firması inşa edip hediye etmek; bunun için en iyi danışmanları yetiştirmek ve istihdam etmektir.
VERİ EMLAK bugün İzmir`de en çok aranılan Alsancak ve Seferihisar’da bulunan ofisleri ile uzman danışman kadrosuyla, kurumsal örgütlenmede ciddi yol kat etmiş; güçlü altyapısı ile en donanımlı Gayrimenkul Pazarlama şirketlerinden birisi olma yolunda istikrarla ilerlemektedir.
İnsan odaklı çalışma vizyonuyla müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran VERİ EMLAK iş hacmindeki başarılarıyla dikkat çekiyor. Kalite Güvencesi, Eğitimli kadrosu ve profesyonel imajını güçlendiren iş disipliniyle Veri emlak Türkiye’nin büyük ve etkili kurumlarından biri olma hedefinde güvenli adımlarla yükseliyor.


Ürün ve Hizmetler


#emlak #alsancak ve seferihisardaki emlakçınız #seferihisar villa #seferihisar yazlık #seferihisar arsa


Benzer Firmalar