Carpetrium Halı ve Yan Sanayi portalı


İncilipınar Mah.Kalyon İş Mrkz. K:4 No:20/GAZİANTEP

Telefon1: 0342-2151619

Telefon2: 0342-2151620

Fax: 0342-2151609

Web: www.carpetrium.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Carpetrium, global bir “halı ve yan sanayi” haber-portal kuruluşudur. Halı sektörünün ihtiyaç duyabileceği her türlü bilgiyi bünyesinde bulundurmakta ve Türkçe, İngilizce yayın yapmaktadır.
Merkezimiz, Dünyanın en büyük halı üretim üslerinden biri olan Gaziantep’dir. Gaziantep’li profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan portalımızın sektörel veri sağlayıcıları ise yurt içinden ve yurt dışından kendi konularında uzman akademisyenler ve profesyonellerden oluşmaktadır.


Amacımız; halı sektöründeki üretici, tüketici ve sektör yan sanayini sanal ortamda bir noktada buluşturmaktır. Bu buluşmanın tüm kesimler için faydalı olacağına yürekten inanmaktayız.


Böyle bir portalı hazırlamamızın en büyük nedeni; internet üzerinden verilen mevcut hizmetlerin sektörün ihtiyacını karşılayamamasıdır. İkinci neden ise; sektörün gelişmesi için insanların bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaşabilecekleri bir ortamın olmamasıdır.


Şuana kadar yaptığımız anket ve görüşmelerde Gaziantepli halıcıların büyük desteğini almış bulunmaktayız. Onlardan aldığımız bu güç ve destekle yolumuza kararlılıkla devam etmekteyiz. Portalımızın Türkçe bölümü yayına girmiş bulunmakta ve son derece de olumlu tepkiler almaktayız.


Carpetrium mevcut haliyle;

Başta Avrupa Birliği ülkeleri ve A.B.D. olmak üzere diğer ülke ve kuruluşlarla doğrudan akredite olmak yolundadır.
Sektördeki ilgili kişi ve kurumlarla ile bağlantılı olma konumundadır.
Alıcıları ve satıcıları yan yana getirebilecek bir zemin üzerine yapılanmıştır.
Kalifiye iş gücü için bir data bankı bünyesinde bulundurmakta, halı sektörünün ihtiyaç duyduğu işgücüyle sektör temsilcilerini bir noktada buluşturabilecek yapıdadır.
Sektöre ait gerekli tüm kanun, genelge, teşvik gibi yasal bilgileri içinde barındıran ve hali hazırda 70 ülkenin pazar analizlerini içeren bir veri yapısına sahiptir.
Sektöre yönelik uzman görüşleri, akademik çalışmalar, makaleler, tartışma grupları ve forumları içeren etkin iletişim kanallarına sahiptir.

Diğer dillerdeki hazırlıklarımız devam etmektedir


Sektöre katma değer sağlayıcı bir faaliyette bulunmanın mutluluğu ise tarif edilemez bir duygudur.





Ürün ve Hizmetler


#Halı,carpet #Tekstil,Kilim #Yan Sanayi,Portal #Dokuma,talep #halı haber


Benzer Firmalar