cinay mühendislik peyzaj ltd şti


yeni mahalle londra bulvarı no:151 kumburgaz büyükçekmece

Telefon1: 0212 885 45 30

Telefon2: 0212 885 45 31

Fax: 0212 884 31 53

Web: www.sulamapeyzaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız otomatik sulama, damla sulama, sulama ürünleri(sulama spray pop-uplar, sulama rotor pop-uplar, timerler, golf sulama ürünleri, futbol sahaları sulama ürünleri , pe boru ve ek parçaları v.s.) peyzaj sulama , bahçe peyzaj, villa peyzaj, park bahçe peyzaj konularında hizmet vermektedir.http://sulamapeyzaj.com sayfamızdan bilgi alabilirsiniz.
Şelale gölet, su oyunları , gölet havalandırma, süs havuzları konularında da faaliyet gösteren Cinay peyzaj http://www.selalegolet.com sitesini yayına verdi.
İlgili konularda sitede daha geniş yer verilmiştir. Bu alanda kendisine haklı bir yer edinmiştir.K Rain,Orbit, Mebner,Baccara Su oyunları, system havuz pompaları, versailles su oyunları, yüzer tip havuz fıskiyeleri, su altı projektörleri ve aydınlatma aksesuarlarının yer aldığı http://www.peyzaj-sulama.com sitemiz yayın hayatına başlamıştır.
Cinay Peyzaj, peyzaj proje planlama, tasarim ve uygulama hizmetlerinde, bahsedilen kriterlere uygun hareket ederek islerinin her birini özenle uygulayabilen, köklü bir firmadir. Çevre düzenlemesine olmasi gerektigi gibi bilimsel ve sanatsal gözle bakip, ele alarak genislemeye ve gelismeye isik tutar.Bilgi sitemiz http:// peyzaj.tc `den ve http://www.cinay.com ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


#hunter k raın #peyzaj uygulama #otomatik sulama sistemleri #bitki ilaçlama #şelale gölet


Benzer Firmalar