KAV GRUP


Mekez adres Meydan Mahallesi Necip fazıl kısa kürek caddesi Merve apartmanı 23/B

Telefon1: 382 214 4 517

Telefon2: 382 212 46 55

Fax: 382 214 45 18

Web: www.kavorganikgubre.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:4 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KAV GRUP Aksaray Bünyesinde Kurulan Aksaray ve Türkiye Çapında hizmet veren bir firmadır. İnsanların ihtiyaclarını belirlemek ve verdiği hizmetlerden insanlara en kısa zamanda en ekonomik ve en kaliteli hizmeti vermektedir.
Birlik Hafriyat
1990 yılından bu güne Kalite, Güven ve Ekonomik Hizmetlerimizi artırarak, siz hemşerilerimizin Kum, Çakıl, Hafriyat ve Kırıcı HİZMETLERİNE günümüz Şartlarını ve Teknolojinin yeniliklerini takip ederek devam etmekteyiz.

Kav ısı Mühendislik
2004 yılında bu yana Kav ısı mühendislik Doğalgaz Tesisatı Kalorifer Tesisatı, Panel Radyatör, Kombi, Kazan, Klima, Brülör, Proje ve Taahhüt hizmetleri ile Aksaray ve Türkiye çapında en ekonomik ve kaliteli hizmet vermektedir.

Kav Organik Gübre
2005 yılından bu yana Aksaray ve Türkiye çapında hizmet vermektedir. Yüksek organik madde içeriği ile Kav Organik Gübre, toprağınıza hayat katar. Kav Organik Gübre jenerik organik gübrelerden ayıran, bitkiler açısından hayati önem taşıyan yüksek organik madde içeriği ve bileşenleridir. Organik Gübre Hayvan gübresi büyük baş hayvanların dışkılarının kontrolsüz şartlarda bekletilerek yakılmasıyla elde
edilmektedir. Bu gübre nem içeriğinin fazla olması nedeniyle soğuk gübreler olarak adlandırılır.


Ürün ve Hizmetler


#kavorganikgubre #gübre #kav mühendislik #birlik hafiyat #hayvangübresi


Benzer Firmalar