Anasayfa » Cıvata ve somun » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Cıvata ve somun » VİTAŞ VİDA CİVATA VE BAĞLANTI ELEMANLARI SAN. TİC. A.Ş.

VİTAŞ VİDA CİVATA VE BAĞLANTI ELEMANLARI SAN. TİC. A.Ş.


PERPA TİC. MERKZ. KAT:8 NO:1019-1021 B-BLOK OKMEYDANI-İSTANBUL

Telefon1: 00902122211540

Telefon2:

Fax: 00902122200665

Web: www.vitasvida.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1969
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA-FRANSA-İSPANYA-BULGARİSTAN-ROMANYA-POLONYA-KIBRIS-CEZAYİR-RUSYA-KAZAKİSTAN-İRAN-IRAK-ROMANYA-AZARBEYCAN

Vitaş Vida Ticareti A.Ş. 1969 yılından beri vida, civata ve her türlü özel bağlantı elemanları imalatı yapmaktadır. Başta beyaz eşya ,otomotiv, inşaat, mobilya ve çeşitli endüstriyel tesislere bağlantı elemanı kullanan aynı zamanda satışını yapan tüm sektörlere yıllardan beri en iyi, en kaliteli hizmeti vermekteyiz.
Merkezimiz dünya ticaretinin kalbinin attığı Perpa Ticaret Merkezi’ndedir.

Vitaş A.Ş. kuruluşundan itibaren kaliteden ödün vermeyip günün koşullarına göre en uygun fiyatlarla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak gayreti içindedir.
Makine parkımız en son teknolojik sistemlere göre dizayn edilmiştir. En hızlı şekilde temrinli çalıştığımız imalatçı firmalara büyük rahatlık ve ekonomik kazançlar sağlamıştır.
Çözümleri üretebilmek gururumuz ve tercih nedenimiz olmuştur. Türkiye ‘de her zaman ilklere imzasını atmış olan firmamız ilk TSE belgesini alan, ilk paslanmaz (inox) sac ve metrik vidasını üreten, ilk sunta vidası imalatı yapan, tüketiciyi koruma taahhütnamesini imzalayan ilk firmadır.
Avrupa Birliği 2002 tarihli yasaksız malzeme yönergesine uygun ROSH ve ISO 9001:2000 güvencesiyle üretim yapmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

VİDA CİVATA PUL SOMUN PASLANMAZ İNOX SAPLAMA RONDELA MATKAP UÇLU VİDALAR İNBUS SETİSKUR PİM POP PERÇİN V.S.

#VİDA #CİVATA #MATKAP UÇLU VİDA #SUNTA VİDASI #ÇATI VİDASI


Benzer Firmalar