Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » BURSA İnşaat makinaları » Yesilkusak Tel Çit Sİstemleri

Yesilkusak Tel Çit Sİstemleri


Karaman MAh.İzmir Yolu No:67 Nilüfer Bursa

Telefon1: 02242458949

Telefon2:

Fax: 02242458949

Web: www.yesilkusak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 25 Nisan 1996 yılında Bursa merkezli olarak kurulmuştur. Yeşilkuşak Ltd.Şti. Bursa’da kurulan ilk peyzaj firmaları arasında yerini almıştır. Yapmış olduğu çalışmalar arasında Türkiye’de ilk uygulamaları gerçekleştirerek öncü firma olmuştur. Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Türkiye’de ilk kez yapılmış olan Yol ve Anıt Ağaçları Teşhis ve Tedavi Kartlarının oluşturulması işini gerçekleştirmiş ve bu bilgilerin Kent Bilgi Merkezine girişini sağlamıştır.
1998 yılından bu yana peyzaj düzenleme işlerine tel çit sistemlerini de eklemiştir. Panel Çitler, Kaynaklı Tel Çitler, Jiletli Teller ile ilgili Bursa’nın ilk uygulamacı firması olmuştur. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projeler ile Türkiye’nin sayılı firmaları arasına girmiş bulunmaktayız( Bursaray 38.500 metre, Cargill, Carrefour, Renault, Coca Cola, Karsan vs.)

Yeşilkuşak Ltd.Şti. kuruluşundan bu yana hizmetini, en güvenilir, en kaliteli, en ekonomik ve söz verdiği sürede gerçekleştirmeyi prensip haline getirmiştir. Satış sonrası hizmetin önemini bilen, uyguladığı ürünün arkasında duran, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir düşünce yapısı ile hizmet vermektedir.

Firmamız, Tel Çit Sistemleri konusunda 9 yıllık tecrübe ile Bursa ve çevre illerde liderliğini devam ettirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Pane Çit Tel Çit Jiletli Tel

#Panel #çit #jiletli #kafes #Hasır


Benzer Firmalar