DOĞKA YAPI OTOMASYON


ŞENLİK MAH. BUKET SOK. 68/A

Telefon1: 0312 380 00 31

Telefon2:

Fax: 0312 380 11 69

Web: www.dogkayapıotomasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA-İTALYA

DOĞKA YAPI OTOMASYON OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ 2006 yılında ANKARA DA faaliyetine başlamıştır.Firmamız müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak ve yapılan işlerde kendimizi müşterilerimizin yerine koyarak çalışmıştır,çalışıyor,çalışacaktır.

Bu güne kadar sayısız ve çok önemli projelere imza atan firmamız,konusunda uzman kadrosu ile size hizmet vermeye devam etmektedir. İşinde profesyonel olarak yetişmiş kaliteli elemanlarla kalite ve güven anlayışını siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktan gurur duyarız.

Bizce bir firmanın güvenilirliği ve kalıcılığı yaptığı işlerin arkasında olmakla doğru orantılıdır.Satış sonrası hizmet birinci temel prensibimizdir.Firmamızca sunulan teknik servis hizmeti,Şehrimizde ve ülkemizde alabileceğiniz en doğru ve enseri hizmet olacaktır felsefesi ile globalleşme sürecinin en büyük teknolojisi olan interneti sizin için en verimli şekilde kullanarak, misyonunuzu ve vizyonunuzu geniş kitlelere duyurmanızı sağlamak üzere çözümler sunuyoruz.

Planlı ve sistematik çalışma anlayışımızla müşterilerden gelen talepleri uzman kadromuzla, optimum çözümler sunarak karşılayan, çalıştığımız firmalar ile uzun süreli ticari ortalıklar kurmayı hedefleyen profesyonel bir ekibiz


Ürün ve Hizmetler

GEZE DORMA APRİMATİC

#fotoselli kapı #otomatik kapı #fotoselli geze #ankara fotosellikapı #fotoselli dorma


Benzer Firmalar