Anasayfa » Oto bakım onarım » Otomotiv ve Yan Sanayi » ANKARA Oto bakım onarım » Aydoğanlar Otomotiv Mercedes Servisi Ankara

Aydoğanlar Otomotiv Mercedes Servisi Ankara


Oto Sanayi Sitesi Girişi 6. Cadde No:10

Telefon1: 2782263

Telefon2:

Fax: 2782263

Web: www.aydoganlarotomotiv.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AYDOĞANLAR Otomotiv Mercedes Servisi Ankara

1975 yılında mesleğe başlayan kurucularımız ilk olarak 1981 yılında Yeni Sanayi bölgesinde işyeri açmış, Mercedes-Benz binek araçlarının bakım-onarım servisi olarak Aydoğanlar Otomotiv adı altında hizmete başlamışlardır. Şirketimiz, 1981 yılında Oto sanayi Sitesindeki yeni yerine geçtikten sonra bulunduğu günün koşullarına göre kendini sürekli yenileyerek 1991 yılında Mercedes Benz yetkili servisi olma hakkını kazanmıştır. Artan müşteri potansiyeli ile 1997 yılında Oto Sanayi Sitesi Girişi 6.cadde No:10’da bulunan daha modern tesislerimize taşınılmış ve hizmet ağı binek ve hafif ticari araçların komple bakım-onarım-kaporta-boya ve diğer hizmetlerini de kapsayacak şekilde genişletilmiş ve ayrıca showroomumuzda araç satışına da başlanılmıştır.


Şu anda 3000 m2 kapalı ve 1200 m2 açık alanı bulunan servisimizde 40 kadar eğitimli personelimiz ve modern teknik cihazlarımız ile müşteri memnuniyetini esas alarak Mercedes-Benz araçlarınıza satış sonrası hizmetler vermeye devam etmekteyiz.


site : http://www.aydoganlarotomotiv.com.tr/





Ürün ve Hizmetler


#Aydoğanlar Otomotiv #Mercedes Servisi #Ankara , Bakım #kaporta boya #yedek parca


Benzer Firmalar