Anasayfa » Dökümcüler » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Dökümcüler » Alsan Aluminyum Döküm San.

Alsan Aluminyum Döküm San.


Ferhatpaşa Cad. Asil San Sit 2. Blok NO:112 Topcular Bayrampaşa

Telefon1: 02126138953

Telefon2:

Fax: 02126135732

Web: www.alsandokum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Alsan Aluminyum Dokum 30 yılı aşan uretimi boyunca sahip oldugu bilgi ve tecrubeyi, siz degerli musterileri ile paylasmanın heyecanını duyar. Kuruldugu gunden itibaren aluminyum dokum konusunda uretim yapan uzman kadroya sahip olan sirketimiz;

Levent`ler, Flanslar, Sus esyaları, Ucak, Tank parcaları, Manifoldlar, Valfler, Silindir basları, Disli kutuları, Otomobil motor blokları, Fren parcaları, Sulama sistemlerine ait dirsek ve ara baglantı elamanları, Su sogutma kulelerine ait havalandırma pervaneleri, Aluminyum ve PVC dograma makinaları parcaları, Tekstil fabrikaları icin klima fanları, Tekstil, Elektrik ve Havalandırma sitemlerine ait muhtelif parcaların dokum isini yapmaktadır.

Hizmetlerimiz dokum sonrası ; Kesme, kumlama, vibrasyon, torna, CNC isleme, yıkama ve kurulama, paketleme ve yurt ici ve yurt dısı lojistik operasyonlarını da kapsamaktadır.

Orta olcekli bir isletme olmasına ragmen kuruldugu ilk andan itibaren kaliteye verdigi onem ve zoru basarma azmi sayesinde kısa sürede dokum sektorunde tanınmıs ve bu ilkelerinden asla vazgecmemistir.

Firmanın degismez prensipleri daima kalite ,hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Üretimde başarı ve sürekliligin teminatı hizmette durustluk ve kalitedir prensibiyle çalışan Alsan Dokum, gosterdiginiz yakın ilgi ve desteginizden ötürü tesekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir






Ürün ve Hizmetler


#Alüminyum Döküm #Aluminyum Döküm #Aleminyum Döküm #Dökümcü #Kum Dökümcü


Benzer Firmalar