LMI-Türkiye


DTM B3 No:313 Yeşilköy

Telefon1: 212 465 7005

Telefon2:

Fax: 212 465 7007

Web: www.lmi-inc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1966
Çalışan Sayısı:600 (Yönetici:60 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PROFESYONEL EĞİTİMDE “FRANCHISING” DÖNEMİ BAŞLADI

Dünyanın en saygın ve önde gelen “Profesyonel Eğitim” kurumlarından LMI® Uluslararası Liderlik ve Yöneticilik Programı, Türkiye’de “FRANCHISING” vermeye başladı.
Merkezi ABD’de bulunan ve 40 yılı aşkın uluslararası deneyime sahip profesyonel eğitim kurumu Leadership Management® International (LMI®), 2008 yılında çalışma alanına Türkiye’yi de ilave etti.

LMI®, şu anda hizmetlerini Franchising yöntemiyle çalışan temsilcileri aracılığıyla 60’dan fazla ülkede ve 23 ayrı dilde sunuyor. LMI®’ın Franchising yapısı, büyük miktarlarda finansal yatırım yapmadan kişisel iş ve liderlik becerileriyle kendi patronu olmayı hedefleyen kişiler tarafından tercih ediliyor.

Faaliyet amacı; liderleri, kurum ve kuruluşları, mevcut potansiyellerinin tamamına ulaşana kadar geliştirmek olan LMI®, şirketin performansı ve kârlılığı üzerinde ölçülebilir bir etki yapan, kendisini kanıtlamış bir sisteme sahip.

LMI®’nin uyguladığı süreç, iş geliştirme ve insan geliştirme alanında başarılı olmuş liderlerin en iyi düşüncelerini yansıtan geniş bir malzemeler yelpazesiyle destekleniyor, geliştiriliyor ve kolaylaştırılıyor. LMI®’nin güçlü eğitim süreci, mükemmel liderleri ve yöneticileri yetiştiriyor. LMI® günümüzün liderlik ve yönetim sorunlarının üstesinden gelmeye hazırlanan her bireyin sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkartarak uygulamaya dönüştürüyor.

LMI® ile ilgili detaylı bilgi için; www.lmi-inc.com



Ürün ve Hizmetler


#franchising #iş fırsatları #iş imkanları #liderlik #profesyonel eğitim


Benzer Firmalar